hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews meisjesspeelgoed populair, speelgoedtrends, slijmspeelgoed, poopsie slime. poopsie slime surprise

Published on mei 5th, 2020 | by Kim

0

Speelgoedtrends van dit moment

Het is de eerste week slecht weer na de sluiting van de scholen en mijn inspiratie om wat te ondernemen binnen is niet zo heel groot. Wat een geluk dat er net nu met de post een toffe review binnen komt voor de meiden. Wij mogen het populaire meisjesspeelgoed Poopsie Slime Surprise Poop Packs gaan testen!

Poopsie Slime Surprise

De meiden zijn dan ook laaiend enthousiast als ze te horen krijgen dat dit doosje voor hen is. Hier vinden ze het altijd reuze interessant als er post of een pakketje aan komt wat ze zelf open mogen maken en nog leuker is het als het als een verrassing komt. Het pakketje word in de keuken op tafel gezet en de meiden bespreken al een heuse tactiek over hoe het doosje opengemaakt gaat worden en wie het eruit mag pakken. Zo gauw de doos opengetrokken word verschijnt er een brede grijns bij de dames en roepen ze in koor POOPSIE SLIME!!

POOPSIE SLIME, slijm speelgoed

Een groter plezier kun je ze niet doen want slime is toch wel een heel groot favoriet hier. Er moet dan ook meteen mee gespeeld worden. Gelukkig zit er een duidelijke Nederlandse handleiding bij want mama is niet zo handig met die glibberige smurrie en kan dus wel wat hulp gebruiken.

slijm speelgoed, meisjesspeelgoed populair, trendy meisjesspeelgoed
poopsie slime review

Unicorn Poop slime

Alles zit super leuk verpakt in een soort Happy Meal pakketje en daarin zitten 10 zakjes verstopt. De zakjes worden keurig verdeeld over de dames en zo word alles stuk voor stuk uitgepakt. Na het uitpakken gaan we aan de slag. Alles word zorgvuldig gemixt en gekneed, er worden wat geurparels toegevoegd en natuurlijk heel veel glitters, want echte Unicorn Poop ruikt natuurlijk heel lekker 🙂

unicorn slime, unicorn poop

De meiden gieren het uit van het lachen, heerlijk kliederen ze met hun nieuwe Unicorn Poop Slime. Na het spelen word de slime netjes opgeborgen in de sleutelhanger en het flesje wat ook in het pakketje verstopt zat. In het pakketje zit alles om de slime te kunnen maken, van de ingrediënten tot de materialen.

Er zijn verschillende varianten van deze gave Poopsie Slime Surprise, spaar jij ze allemaal?

Ben je nog op zoek naar een leuk meisjes cadeautje en weet je niet wat je moet vragen of geven? Kijk dan eens voor een Poopsie Slime Surprise pakket.

poopsie slime review

Speelgoed uitpakken blijft een trend!

Speelgoed is er in alle soorten en maten, maar we merken dat er zeker wel onderscheid in is. En daarom hebben we populair meisjesspeelgoed getest. Leuk als cadeautjes voor kinderfeestjes en natuurlijk leuk voor op de verlanglijst. De rage van het uitpakken lijkt maar niet op te houden. Het verrassingseffect en het willen verzamelen van alle figuren scoort nog steeds goed.

Populair meisjesspeelgoed met slijm

slimi cafe, meisjesspeelgoed populair, meisjesspeelgoed trends, meisjesspeelgoed rage, slijm speelgoed, squishy speelgoed

ORB Slimi Cafe heeft een heleboel verschillende squichies en deze kun je verslieren met slijm en een soort klei. Het zijn allemaal gebakjes en alle toppings hebben super vrolijke kleuren. Creëer je eigen favo gebak en als je klaar bent, kun je alles weer makkelijk uit elkaar halen en opbergen in de bijbehorende verpakkingen voor de volgende keer. We snappen wel dat dit meisjesspeelgoed erg populair is. Robyn vond het versieren, met name met de slijm, echt geweldig. Laat je fantasie gaan en maak iets geks.Speelgoed collectibels blijven razend gewild

disney doorable, disney collectibles, verzamelspeelgoed, hype speelgoed

Collectibels zijn zeker populair meisjesspeelgoed. Deze Disney Doorables zijn nieuw en er zijn heel veel verschillende Disney figuren van. Alle bekende figuren kun je kopen, met een bijbehorende deur. Het figuurtje zit bij een klein huis met kleine accessoires. Op de verpakking zie je al welke Disney figuur je koopt. Daarnaast heb je kleine doosjes met losse figuurtjes erin, zonder het huisje en daarvan weet je van te voren dus niet welke je koopt. Super spannend. En eigenlijk maakt het niet uit, kinderen maken overal een leuk verhaal van, ongeacht de figuren uit verschillende verhalen.

disney doorable, disney collectibles, verzamelspeelgoed, hype speelgoed

LEES OOK:

meisjesspeelgoed populair

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑