Moulin Roty, prachtig nostalgisch speelgoed

24 oktober 2022

Er was eens een klein Frans dorpje in 1972. Twintig vrienden op zoek naar een gezamelijke woon- en werkplek kochten een oude vervallen molen; Moulin Roty. Ze knapte de oude molen op en gezamenlijk ontwikkelden ze de eerste Moulin Roty producten. Een speelgoedauto en een schattig lappenpopje, deze producten werden zo’n succes dat er al snel een hele collectie nostalgisch speelgoed ontstond.

Moulin Roty bekend om zijn kwaliteit en originaliteit. Speelgoed met een nostalgisch karakter voor de kinderen van nu! Bij ‘DRIE KLEINE HAASJES’ verkopen ze van deze collectie grote en kleine dierenknuffeltjes, sneeuwbollen, een juwelendoosje en een servies set. Allemaal afgebeeld met de prachtige kenmerkende diertjes.

Een mooi koffertje met een schattig muisje

Voor Vie kwam er een heel mooi pakketje binnen. Er zat een roze koffertje in met daarin een schattig muisje. De koffer is de kledingkast van deze lieve ballerina en hier kunnen haar tutuutjes in hangen. Wanneer ze haar pakje aan heeft kan ze vol trots in de spiegel kijken die in haar kast zit. Klaar om het podium te betreden voor een optreden.

Prachtig nostalgisch speelgoed

Samen met haar andere dansende dierenvriendjes zoals Celestine de kat en Justin de vos beleeft ze fijne avonturen in de dansschool. De prachtige poppen van de lijn ‘La petite école de danse’ zijn een super leuk om mee te spelen en je fantasie op hol te laten slaan. Uren speel plezier gegarandeerd met dit nostalgisch Franse speelgoed van Moulin Roty

Tip voor Sint…

Nu met 5 december in het voorruitzicht is dit natuurlijk een harstikke leuk cadeau voor op je verlanglijstje of snuffel gerust eens tussen de andere leuke items op de website van ‘DRIE KLEINE HAASJES’. Zeker weten dat je hier iets moois kunt vinden.

Bekijk hier meer tips voor 5 december

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...