Moulin Roty, prachtig nostalgisch speelgoed

24 oktober 2022

Er was eens een klein Frans dorpje in 1972. Twintig vrienden op zoek naar een gezamelijke woon- en werkplek kochten een oude vervallen molen; Moulin Roty. Ze knapte de oude molen op en gezamenlijk ontwikkelden ze de eerste Moulin Roty producten. Een speelgoedauto en een schattig lappenpopje, deze producten werden zo’n succes dat er al snel een hele collectie nostalgisch speelgoed ontstond.

Moulin Roty bekend om zijn kwaliteit en originaliteit. Speelgoed met een nostalgisch karakter voor de kinderen van nu! Bij ‘DRIE KLEINE HAASJES’ verkopen ze van deze collectie grote en kleine dierenknuffeltjes, sneeuwbollen, een juwelendoosje en een servies set. Allemaal afgebeeld met de prachtige kenmerkende diertjes.

Een mooi koffertje met een schattig muisje

Voor Vie kwam er een heel mooi pakketje binnen. Er zat een roze koffertje in met daarin een schattig muisje. De koffer is de kledingkast van deze lieve ballerina en hier kunnen haar tutuutjes in hangen. Wanneer ze haar pakje aan heeft kan ze vol trots in de spiegel kijken die in haar kast zit. Klaar om het podium te betreden voor een optreden.

Prachtig nostalgisch speelgoed

Samen met haar andere dansende dierenvriendjes zoals Celestine de kat en Justin de vos beleeft ze fijne avonturen in de dansschool. De prachtige poppen van de lijn ‘La petite école de danse’ zijn een super leuk om mee te spelen en je fantasie op hol te laten slaan. Uren speel plezier gegarandeerd met dit nostalgisch Franse speelgoed van Moulin Roty

Tip voor Sint…

Nu met 5 december in het voorruitzicht is dit natuurlijk een harstikke leuk cadeau voor op je verlanglijstje of snuffel gerust eens tussen de andere leuke items op de website van ‘DRIE KLEINE HAASJES’. Zeker weten dat je hier iets moois kunt vinden.

Bekijk hier meer tips voor 5 december

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230917_095708

Mijn beste vriend – de BABY born Beer

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...