Surprise van Pusheen!

3 juli 2017

Verrassing! Gund heeft een aantal heel leuke Pusheen the Cat knuffelsleutelhangers op de markt gebracht in de vorm van een verrassingsdoosje. De Pusheen sleutelhanger is super populair onder meiden van jong tot oud! We zagen twee leuke series die momenteel verkrijgbaar zijn bij Hippebeestjes.nl: de serie Snack Time en Places cats sit.

Beide series bestaan uit acht verschillende sleutelhangers. Je weet dat er één van deze acht in het verrassingsdoosje zitten, maar welke is? Ja, dat is natuurlijk een verrassing! Superleuk dus als cadeautje, of om de kids mee te verrassen. In de serie Places Cats Sit wordt het nog extra spannend gemaakt, want er is er een mystery-exemplaar bij waarvan je helemaal niet weet welke het kan zijn.

Pusheen sleutelhanger

De knuffel sleutelhangers zijn gemaakt van heerlijk zacht pluch en vooral ook erg leuk om aan een kindertas of kinderrugzak te bevestigen. Ziet er erg leuk uit en is ook nog handiger om dan de rits open te krijgen. Je schooltas ziet er meteen mooier uit. Natuurlijk kun je het knuffeltje ook gebruiken voor bijvoorbeeld een sleutelbos of gewoon om op je kamer ergens op te hangen.

Als jij niet zo van verrassingen houdt, maar wel helemaal weg bent van de knuffels van Pusheen, dan zijn er nog een heleboel andere leuke knuffels en knuffel sets verkrijgbaar. Zoals de grotere Pusheens met donut, koekje, chips, enzovoort. Of een van de leuke combinatiesets van Pusheen met sidekick Stormy.

Voor nog meer leuke spullen voor meisjes (zoals de perfecte tas voor je nieuwe sleutelhanger) kun je terecht bij Hippebeestjes.nl!

Snack time!

Places cats sit

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjesspeelgoed populair, speelgoedtrends, slijmspeelgoed, poopsie slime. poopsie slime surprise

Speelgoedtrends van dit moment

Het is de eerste week slecht weer na de sluiting van de scholen en mijn inspiratie om wat te ondernemen...
rages, squichy, speelgoed rage

*Zucht* de nieuwste speelgoed rage: Squishy…

Tja hier is er weer zo eentje hoor, een speelgoed rage waar alle kindjes in mee willen gaan. De ‘squishy’,...
spinners-girls

Fidget Spinners voor meisjes

Op dit moment zijn Fidget Hand Spinners een ontzettende hype. Alle kinderen op het schoolplein lopen er mee rond. Met...