Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Prinsessenkamer

Voor kleine meisjes is het een droom om prinses te zijn. Allemaal mooi jurken, de mooiste decoraties en de hele dag in de belangstelling staan. Dit is dan ook een super leuk meisjesthema om te gebruiken voor een echte meisjeskamer. Wij geven je hier de leukste prinsessentips voor een droom van een prinsessenkamer!

Pijlen Girlslabel

prinsessenbed, meisjesbed, meisjeskamer, prinsessenkamerdisney prinsessenbed

Prinsessenbed

Hoe slaapt een prinses het liefst. In een prinsessenbed natuurlijk! Met het roze houten bed kun je de kinderkamer eenvoudig een prinsessenlook geven door hier een klamboe boven te hangen. Zo heeft jouw prinses een eigen geborgen plekje, doordat de uiteinden van dit bed mooi hoog zijn. Wil je een Disney prinsessenkamer dan kies je voor het bed in de vorm van een prinsessenkoets. Leuk voor de kleine prinsesjes.

De mooie roze kleuren, gouden kroontjesversiering en het schattige ontwerp van dit houten ledikant voor kleuterprinsessen geven uw prinsesje gegarandeerd een echt royaltygevoel. Er is ook een kaptafeltje verkrijgbaar in deze stijl. Dit bed maakt de overgang van een ledikant naar een echt bed zo soepel mogelijk. Laag genoeg zodat kinderen er makkelijk in kunnen stappen. 

Pijlen Girlslabel

snurk beddengoed, prinsessen dekbedovertrek

Prinsessen dekbedovertrek

Eindelijk een dekbedovertrek waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk bent: een prachtige prinses. Droom er maar lekker onder weg van je prins op het witte paard. Wel eerst nog even netjes onder je diamanten kroontje gaan liggen. Wat een schone slaapster ligt hier te dromen!

Pijlen Girlslabel

——————roommates-muurstickers-raamstickers-prinsessen-kasteel

Kasteel op je muur

Deze leuke muurstickers van een Prinsessen kasteel tovert elke meisjeskamer om in een prinsessenkamer. Maak je eigen sprookje met deze prachtige prinsessen muurstickers!

Pijlen Girlslabel

 

lamp meisjeskamer, figuurlampfiguurlamp kinderkamer

Prinsessenlamp

Wat een prachtige figuurlampen voor echte prinsessen meisjes! Doornroosje is roze met een gouden kroontje en Sneeuwwitje is wit van kleur en heeft een gouden kroon, leuk voor op je eigen kamertje! Dit nachtlampje geeft een sfeervol zacht licht en ziet er fantastisch uit! Leuk als decoratie voor de kinderkamer.

Pijlen Girlslabeldisney-prinsessen-behang

Met dit prinsessenbehang heb je alle Disney prinsessen in jouw kamer! Met Assepoester, Doornroosje, Rapunzel, Ariël, Belle en Sneeuwwitje. Hiervoor heb je maar een muurtje nodig en de rest van de kamer kun je mooi rustig laten. Dit wordt een hele speciale kamer voor je kleine prinses!

Pijlen Girlslabel


Back to Top ↑