Tijd om de kinderkamer op te frissen

9 april 2019

Bij A Little Love Company kun je terecht voor de leukste accessoires voor de kinderkamers. En onlangs is er een nieuwe collectie posters uitgebracht. En jij kunt een poster voor de kinderkamer winnen. De nieuwe prints zijn weer super lief, hip en echt zoooeeet.

unicorn poster, unicorn meisjeskamer, unicorn kinderkamerPoster kinderkamer unicorn style

Natuurlijk mag de immens populaire unicorn niet ontbreken. Een unicorn poster voor de kinderkamer geeft een mooie finishing touch. Geen hysterische glitters in dit unicorn thema, maar een subtiele eenhoorn die de meisjeskamer stijlvol opfrist. Menig meisjeshart zal hier sneller van gaan kloppen. Je kunt

unicorn acessoires, unicorn snowglobe, unicorn meisjeskamer

Ook leuk is deze unicorn snowglobe. Lekker schudden en kijken!

jungle kinderkamer, tropical kinderkamer, tropical themakamer, poster tijger, poster kinderkamerVrolijke dierenvriendjes poster

Dieren zijn ook altijd een schot in de roos voor de kinderkamer. Kinderen houden van dieren en het staat ook nog eens hartstikke leuk. Zeker het jungle thema is erg hot. Tropische prints doen het erg goed. Misschien omdat wij een heel ander klimaat hebben?

Het voordeel van dit tropische thema, is dat het unisex is. Mocht je zwanger zijn en bijvoorbeeld nog niet weten of je een jongen of een meisje krijgt, dan is een dierenthema vaak een prima oplossing. De kinderkamer moet tenslotte wel gezellig worden ingericht en met een poster breng je gelijk sfeer in de kamer.

Een poster voor de kinderkamer is trouwens ook een leuk cadeau. Regelmatig verandert de smaak en stijl van de kinderen en met een poster kun je hier makkelijk in mee gaan. Deze posters van A Little Love Company  zijn te koop een voor een klein prijsje. Zo blijven al die kinderverjaardagen nog een beetje leuk en betaalbaar.

a little love company, panda spiegel, panda themaHippe panda poster voor de meisjeskamer

De panda oogt altijd super schattig en is helemaal hip. Niet alleen op posters, maar je kunt van alles van de panda vinden.

Wat dacht je van deze spiegel? Niet alleen prachtig aan de muur, maar natuurlijk ook nog erg handig. Zo kan je dochter nog snel even blik werpen of alles goed zit voor ze de deur uit gaat.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...