Op consult bij de poppendokter

14 november 2020

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Barneveld) is na de Coronamaatregelen van 3 november jl. helaas gesloten van 5 t/m 18 november. Vanaf 19 november (of de overheid moet anders besluiten) is het museum weer geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot en met 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op de maandag open.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum,

Veel kinderen hebben meerdere knuffels die stuk voor stuk dierbaar voor hun zijn. Maar… ongetwijfeld zit er ook één bij die de torenhoge favoriet is. Gaat die stuk, dan is er een probleem! Wat nu? Op zaterdag 28 november kun je terecht bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum, waar een heuse poppendokter aanwezig is. Heb je als volwassene zelf nog een versleten pop waar je al jaren aan gehecht bent? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Dus geef je pop of beer een tweede leven!

beer laten maken, poppendokter
beer

Je pop of knuffel laten maken

Als een knuffel overal mee naar toe gaat en dus letterlijk dag in dag uit wordt gebruikt, kan er weleens iets stuk gaan. De oogjes vallen er af, een pootje komt los te zitten of er scheuren naden waardoor de vulling eruit komt. Een nieuwe knuffel aanschaffen wordt echt niet geaccepteerd, al was het maar om dat vertrouwde geurtje. De poppendokter bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is niet voor een gat te vangen en repareert alles. Soms komt daar draad en naald aan te pas, een andere keer een nieuw oogje. Maar het komt goed! Je knuffel of pop gaat weer kerngezond met je mee naar huis!

Naar de poppendokter

Iedereen die in het bezit is van een oude en/of versleten pop of beer kan op zaterdag 28 november van 11.00 uur tot en met 16.00 uur terecht bij de poppendokter bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Een afspraak maken met de dokter is niet nodig, wel heb je een entreebewijs nodig voor het museum. Maar… dat is helemaal niet erg, want hier maak je kennis met maar liefst 160 ambachten, winkeltjes en compleet ingerichte werkplaatsen. Je gaat letterlijk even terug in de tijd.

KIJK HIER VOOR MEER INFO

barbie, oudste pop, barbie laten maken, poppendokter

Barbie, de beroemdste pop ter wereld

Ga je naar de poppendokter? Kom dan ook een kijkje nemen bij de beroemdste pop ter wereld. Want… het Oude Ambachten & Speelgoed Museum organiseert nog tot en met 30 december de tentoonstelling ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’. En… dacht je dat je tijdens een bezoek aan de Barbie expositie alleen maar kijken mag? Niets is minder waar, want het museum organiseert heel veel leuke activiteiten rondom het Barbie thema.

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Barneveld) is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Op zondag en maandag is het museum gesloten. 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
1000020130

Poppenmeisjes opgelet! – Baby born WINACTIE!

Is jouw kleine meisje ook zo dol op poppen? En dan met name poppen die dingen kunnen zoals echte baby’s....
baby annabell sweet little princess

Baby Annabell – Little Sweet Princess

Poppenmoeders opgelet! Deze prachtige pop wil je gewoon op je lijstje hebben staan. Baby Annabell is in een koninklijk jasje...