Baby Annabell – Little Sweet Princess

26 oktober 2022

Poppenmoeders opgelet! Deze prachtige pop wil je gewoon op je lijstje hebben staan. Baby Annabell is in een koninklijk jasje gestoken: maak kennis met Baby Annabell Little Sweet Princess en haar schattige pony. Baby Annabell Little Sweet Princess en haar pony zijn onafscheidelijk. Het koninklijke duo maakt onderdeel uit van de prinsessenlijn van Baby Annabell. De prachtige sierlijke outfit maakt haar helemaal op en top prinses!

Bekijk hier meer Sint tips!

Baby Annabell het kroonjuweel uit de prinsessencollectie

Baby Annabell Little Sweet Princess is een schattige pop van 36 cm en komt met een sierlijke prinsessenjurk, gouden schoenen, een tiara met edelstenen en een haarborstel. Naast deze complete set aan kledingstukken wordt ze gekenmerkt door een lichaam met zachte vulling en outfits die – ook voor de kleinste handjes – eenvoudig te verwisselen zijn.

Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar haar, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen gaan met de bijgeleverde borstel om prachtige kapsels te creëren. Daarnaast reageert ze op de liefde die kinderen haar geven, want als ze een kusje krijgt, dan maakt ze een kusgeluid en begint te blozen.  

Het leven van een prinses kan behoorlijk hectisch zijn en daarom is goede nachtrust ontzettend belangrijk en met een middagdutje is natuurlijk ook niets mis. Ze maakt lieve slaapgeluiden als zij een kusje krijgt voor het slapengaan.

Prinses op het witte paard   

Baby Annabell en haar witte pony zijn onafscheidelijk. Deze Little Sweet Pony heeft ook een afmeting van 36 cm en bevat een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. Om qua stijl te matchen met de prinses draagt de pony een kroontje waar zijn oren sierlijk achter vandaan komen. Deze oren zien er niet alleen schattig en elegant uit, maar kunnen ook geluidseffecten inschakelen. Door in het rechteroor te knijpen begint de pony te hinniken en het linkeroor brengt geluiden van trappelende hoefjes ten gehore als hier in wordt geknepen.   

Een extra kledingset: Little Sweet Set

Om een goede prinses te zijn is voorbereiding essentieel en daarom oefent Baby Annabell alvast voor haar nieuwe rol. De additionele Little Sweet-kledingset stoomt Baby Annabell helemaal klaar voor het prinsessenschap met een schattige jurk en tule rok.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
baby born sister

Review – Baby Born Sister

Een schot in de roos kan ik dit wel noemen, wij mochten deze onwijs toffe pop van Baby Born ontvangen...
poppenbed poppen bedje wieg ledikant baby annabell

Speelgoed review – Sweet dreams bed van Baby Annabell

Ons poppenmeisje ging helemaal door het dak bij het openen van dit pakket. Op haar verlanglijstje zijn namelijk wel 3...