Baby Annabell – Little Sweet Princess

26 oktober 2022

Poppenmoeders opgelet! Deze prachtige pop wil je gewoon op je lijstje hebben staan. Baby Annabell is in een koninklijk jasje gestoken: maak kennis met Baby Annabell Little Sweet Princess en haar schattige pony. Baby Annabell Little Sweet Princess en haar pony zijn onafscheidelijk. Het koninklijke duo maakt onderdeel uit van de prinsessenlijn van Baby Annabell. De prachtige sierlijke outfit maakt haar helemaal op en top prinses!

Bekijk hier meer Sint tips!

Baby Annabell het kroonjuweel uit de prinsessencollectie

Baby Annabell Little Sweet Princess is een schattige pop van 36 cm en komt met een sierlijke prinsessenjurk, gouden schoenen, een tiara met edelstenen en een haarborstel. Naast deze complete set aan kledingstukken wordt ze gekenmerkt door een lichaam met zachte vulling en outfits die – ook voor de kleinste handjes – eenvoudig te verwisselen zijn.

Ook is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar haar, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen gaan met de bijgeleverde borstel om prachtige kapsels te creëren. Daarnaast reageert ze op de liefde die kinderen haar geven, want als ze een kusje krijgt, dan maakt ze een kusgeluid en begint te blozen.  

Het leven van een prinses kan behoorlijk hectisch zijn en daarom is goede nachtrust ontzettend belangrijk en met een middagdutje is natuurlijk ook niets mis. Ze maakt lieve slaapgeluiden als zij een kusje krijgt voor het slapengaan.

Prinses op het witte paard   

Baby Annabell en haar witte pony zijn onafscheidelijk. Deze Little Sweet Pony heeft ook een afmeting van 36 cm en bevat een zadel met poppenhouder en een hoofdstel. Om qua stijl te matchen met de prinses draagt de pony een kroontje waar zijn oren sierlijk achter vandaan komen. Deze oren zien er niet alleen schattig en elegant uit, maar kunnen ook geluidseffecten inschakelen. Door in het rechteroor te knijpen begint de pony te hinniken en het linkeroor brengt geluiden van trappelende hoefjes ten gehore als hier in wordt geknepen.   

Een extra kledingset: Little Sweet Set

Om een goede prinses te zijn is voorbereiding essentieel en daarom oefent Baby Annabell alvast voor haar nieuwe rol. De additionele Little Sweet-kledingset stoomt Baby Annabell helemaal klaar voor het prinsessenschap met een schattige jurk en tule rok.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230917_095708

Mijn beste vriend – de BABY born Beer

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één...
Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Baddertijd voor Baby Born

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor...
poppendokter, pop laten maken, knuffel laten maken, poppen dokter

Op consult bij de poppendokter

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Barneveld) is na de Coronamaatregelen van 3 november jl. helaas gesloten...