Mondverzorging voor meisjes

29 juni 2020

Kinderen zijn vanaf moment 1 enorm nieuwsgierig naar alle nieuwe ervaringen die zij meekrijgen. Iedere nieuwe indruk die zij krijgen, zal met de tijd al een normale ervaring gezien worden. Er zijn alleen een paar ervaringen waarbij het net wat langer kan duren.

Tandenpoetsen hoort hier ook bij een van de ervaringen die er bij ieder kind aan zit te komen. Niet ieder kind zit hierop te wachten. Een kind kan het namelijk beetje eng vinden, omdat het een totaal nieuwe ervaring is. Ook kan het geluid van de motor onwennig klinken voor een kind. Deze spanning moet zo snel mogelijk weggenomen worden.

Tandenpoetsen met de Philips Sonicare Kids tandenborstel

Het is een verademing als je dochter zorgeloos en met gemak haar tanden kan poetsen met een elektrische tandenborstel. Philips heeft geluisterd naar de wens van iedere ouder. Zij hebben namelijk de Philips Sonicare Kids elektrische tandenborstel ontwikkeld. Door gebruik te maken van de Philips kindertandenborstel, wordt tandenpoetsen ineens enorm interessant. Geluid en de spanning van de nieuwe ervaring zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De voordelen van de Philips Sonicare For Kids

  • 000 sonische bewegingen – maken de poetskracht mogelijk
  • Onzichtbare druksensor – om te hard drukken tegen te gaan
  • KidTimer – om aan te geven wanneer de poetsbeurt voor bij is
  • Speciale bluetooth-functie – voor verbinding met Philips Sonicare Kids App
  • Philips Sonicare Kids App – maakt tandenpoetsen vele malen leuker
  • Eerste poetsstand – voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Tweede poetsstand – voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Decoratie stickers – om de tandenborstel te personaliseren

App stimuleert goed tandenpoetsen

 Hoe leuk de eigen bedachte spelletjes of persoonlijke aanmoedigingen ook zijn, soms kan het zijn dat je dochter deze spelletjes niet interessant genoeg vindt en toch weigert tanden te poetsen. Philips Sonicare Kids heeft daarom een app ontwikkeld speciaal voor kinderen. Die gedownload kan worden op een smartphone of tablet. Door je apparaat even uit te lenen aan je kind, kan ze gedurende 2 minuten veel plezier beleven met haar elektrische kindertandenborstel. En jij kunt met een gerust hart meekijken hoe ze haar tanden als een stoere bikkel reinigt.

Vervang de Philips kinderopzetstukjes op tijd

Zorg ervoor dat het gebit je dochter in goede staat blijft verkeren, door tijdig de Philips Sonicare Kids opzetborstels te vervangen. Een kinderopzetborstel kan maximaal 3 maanden gebruikt worden. Daarna moet hij vervangen voor een nieuwe opzetborstel. Er zijn meerdere redenen waarom dit moet gebeuren.

Opzetborstelharen poetsen tweemaal daags het hele gebit schoon. Het gebit zit onder andere vol met bacteriën, etensresten en tandplak. Veel hiervan komt terecht in de opzetborstelharen. Doordat er regelmatig tandengepoetst wordt, slijten de borstelharen ook. Door deze factoren is het niet haalbaar om het gebit nog te reinigen. Daarom moet een opzetborstel tijdig vervangen worden een nieuw exemplaar. De tanden zullen hierdoor iedere keer weer fantastisch schoongemaakt worden.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

te beschermend opgevoed, beschermend opvoeden

Laat je kind zich eens pijn doen

Elke week ga ik keurig met mijn dochter naar de gym. Dan kan ze zich even lekker uitleven, klimmen, ravotten,...
straffen

Je kind straffen? Zero tolerance beleid!

“Neeeheeheeheeheeeeeeeeej, ik wil het niet, ik doe het niet neeeeeeeeej!” Wild schudt ze met haar hoofd, haar ogen staan op...
moeite met de juf

Moeite met de juf

Al jaren hoorden we mensen praten over deze juf. Dus we hadden het kunnen zien aankomen. Maar het moment dat...