hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer meisjeskamer opbergbox

Published on augustus 12th, 2019 | by Mi-choe

0

Nieuwe fase, nieuwe kamer

Omdat kleine meisjes groot worden en een eigen smaak ontwikkelen, was het bij ons tijd om Robyns kamer aan te pakken. Het fuchsia roze werd vervangen door wit en er kwam een nieuw bed. Een hoogslaper met bureau, want het zal niet lang meer duren tot er huiswerk gemaakt moet worden. Tijd om eens grondig op te ruimen en alles een nieuw plekje te geven. En dan is een opbergbox voor in een meisjeskamer wel erg handig.

Lees hier Robyn’s blog over zakgeld en een mooie portemonnee >>

Reisenthel opbergboxen voor kinderen

Naast reistassen heeft Reisenthel een hele uitgebreide kinderlijn. En deze kinderlijn bestaat uit verschillende thema’s en van die thema’s kun je dan weer een reeks producten kopen, zodat alles dezelfde look heeft. En dat oogt wel fijn. Robyn had al eerder producten van de ABC Friendlijn getest, dus de opbergbox voor de meisjeskamer komt ook uit deze lijn.

meisjeskamer opbergbox, reisenthel, leuke opbergdozen kinderkamer

Super leuk deze opberger

Waarmee vul je een opbergbox in een meisjeskamer?

Samen hebben we een middag gezeten en alles even bekeken. Waar speel je nog mee? Waar ben je inmiddels te oud voor? Waar heb je nooit naar omgekeken? Opruimen geeft een heerlijk gevoel en een opgeruimde kamer ook. Robyn mocht dus deze opbergbox voor de meisjeskamer vullen met schoolspullen. Zodat ze deze op haar bureau altijd bij de hand heeft Handige schriften, tekenpapier, oefenboekjes, etc. Naaste de rechthoekige box heeft Robyn ook een hoge opbergzak gekregen. Hier gaan alle knuffels in, die niet in bed passen.

meisjeskamer opbergbox

Win je eigen opbergset van Reisenthel

Is jouw dochters kamer toe aan een opruimbeurt? Dan is een handige opbergbox of opbergzak voor de meisjeskamer echt een uitkomst. Vul dit formulier in en laat weten wat jij denkt dat je dochter in deze opbergbox gaat doen. De naam van de winnaar staat 31 augustus hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Emmy Balsters, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm deze leuke opbergers thuisgestuurd krijgt. Dat wordt lekker opruimen 🙂

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑