Muurstickers voor de kinderkamer

17 december 2018

Is je dochter toe aan een nieuwe kinderkamer? Wil ze graag haar babykamer omtoveren tot een echte meisjeskamer? Met een likje verf op de muur, te gekke muurstickers voor de kinderkamer en een leuk bijpassend dekbedovertrek maak je in een handomdraai een prachtige nieuwe kamer voor je dochter.

Bij Kleefenzo.nl ontwerpen én produceren ze bijzondere muurstickers voor de kinderkamer die uniek zijn. Deze extreem grote muurstickers leveren een echt “wauw” gevoel op voor een originele baby- en/of kinderkamer.  Heb je geen gladde muur, maar bijvoorbeeld structuurverf, spachtelputz, spac spuitwerk? Dan blijven muurstickers niet goed plakken. Daar hebben ze bij Kleefenzo de oplossing voor door middel van muursticker panelen. Alle muurstickers worden gemaakt van zelfklevend textiel, dit materiaal laat zich makkelijk plakken en verwijderen en is scheurvast.

muursticker naam, muursticker, meisjeskamer

Muurstickers voor de kinderkamer

Zo vind je hier verschillende thema muurstickers, zodat je dochter haar eigen kamer kan uitzoeken. Wat dacht je van bloemen met vlinders in hippe kleuren, sterren of harten of zelfs een luchtballon voor de kinderkamer. De meeste van de muurstickers kunnen worden voorzien van een eigen naam. Gratis en zo leuk!

Muurstickers voor de kinderkamer zijn populair omdat er na een aantal jaar makkelijk veranderd kan worden. De stickers laten echt geen lijmresten achter want ze worden gemaakt op zelfklevend textiel van hoge kwaliteit met een mooie matte uitstraling.

Kinderkamer accessoires

Voor een complete look op de kinderkamer hebben ze bij veel ontwerpen ook bijpassende handgemaakte lampen, dekbedovertrekken en bijpassende muurverf. Op deze manier wordt de kinderkamer één passend geheel. Maak je dochter blij met een nieuwe kinderkamer speciaal voor haar!

Kinderbehang enzo

Heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan bij Kleefenzo, dan kun je ook terecht op kinderbehangenzo.nl. Hier vind je leuke behang ideeën voor de babykamer en met name behangpanelen. Maar ook toffe en kleurrijke hanglampen en dekbedovertrekken.

Bekijk en shop deze super leuke muurstickers bij:

 Kleefenzo

Meer meisjeskamer inspiratie >>

muursticker naam, muursticker, meisjeskamer, Muurstickers voor de kinderkamermuursticker naam, muursticker, meisjeskamer

muursticker naam, muursticker, meisjeskamermuursticker naam, muursticker, meisjeskamer

LEES OOK:

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

b3dc7669cc13adb5c0f90579437f13d3

Meisjeskamer inspiratie

Op zoek naar leuke bedden voor de nieuwe slaapkamer van je dochter? Heerlijk slapen in een nieuw kinderbed. Hier kunnen...
muurstickers meisje, fiep westendorp, fiep westendorp kinderkamer, fiep westendorp muurstickers

Dieren muurstickers van Fiep Westendorp

Fiep Westendorp is al jaren heel bekend in Nederland. Ze is onder meer bekend van de mooie illustraties in de...
muursticker meisjeskamer, grachtenhuisjes muurstickers, grachtenhuis muursticker

Maak een persoonlijke muursticker met naam

Sinds kort bij Hippebeestjes.nl verkrijgbaar de er mooie muurstickerserie “Huisjes” van DecoDeco. De serie bestaat uit diverse uitvoeringen van een...