Maak een persoonlijke muursticker met naam

5 februari 2019

Sinds kort bij Hippebeestjes.nl verkrijgbaar de er mooie muurstickerserie “Huisjes” van DecoDeco. De serie bestaat uit diverse uitvoeringen van een rijtje met grachtenpandjes. Voor meisjes is vooral de variant met luchtballonnen erg leuk. Deze variant met luchtballonnen is verkrijgbaar in de kleuren grijs-mint, grijs-roze en grijs-geel. Supergirly in het roze, maar ook heel mooi in mint of geel. Al deze varianten zijn verkrijgbaar met de tekst “Sweet dreams” of een met de naam van je kindje. Met zo’n mooie muursticker met naam kun je de muursticker echt persoonlijk maken! Super leuk om met een muursticker de meisjeskamer op te leuken.

Wat dacht je van een echte prinsessenkamer? >>

muursticker meisjeskamer, grachtenhuisjes muurstickers, grachtenhuis muurstickerMuursticker meisjeskamer #trendalert

De kinderkamer muurstickers Huisjes lijken net linnen omdat ze uitgevoerd zijn in een print met een linnenpatroontje. Erg stijlvol en heel mooi, dus. Een echte eye-catcher voor jouw meisjeskamer! Het formaat is erg groot, je hebt een behoorlijk muurtje nodig. De muursticker is maar liefst 275 cm breed met alle huisjes naast elkaar. De hoogte van de huisjes is 116 cm. Daarboven komen dan nog de luchtballonnen, wolken en tekst. Past deze muursticker in jullie meisjeskamer?

Weet jij niet of jouw muur wel geschikt is voor een muursticker? De muur moet in elk geval goed droog en vlak zijn. Ook is belangrijk welk type behang er op zit of met wat voor verf de muur is beschilderd. Kijk op de handige pagina met informatie over muurstickers als je meer informatie nodig hebt. Je kunt dan beter beoordelen of een muursticker ook op jullie meisjeskamer mogelijk is. Er staat zelfs een filmpje waarbij je goed kunt zien hoe deze muurstickers bevestigd moeten worden op de muur. Dan ben je helemaal voorbereid.

Je kunt ook voor nog veel meer leuke spullen voor girls terecht bij Hippebeestjes.nl.

muursticker meisjeskamer, grachtenhuisjes muurstickers, grachtenhuis muursticker

muursticker meisjeskamer, grachtenhuisjes muurstickers, grachtenhuis muursticker

 

Tijd voor een make-over van de meisjeskamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
image

Maak een gezellige chillplek in de kinderkamer met deze tips

Een kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Het...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...