Dieren muurstickers van Fiep Westendorp

6 maart 2019

Fiep Westendorp is al jaren heel bekend in Nederland. Ze is onder meer bekend van de mooie illustraties in de Jip en Janneke boeken van Annie M.G. Schmidt. Voor dezelfde schrijfster illustreerde ze meer boeken, zoals Floddertje en Pluk van de Pettenflat.

Shop hier leuke accessoires voor de meisjeskamer >>

muurstickers fiep westendorp, muurstickers kinderkamer, muurstickers meisjeskamer

Het hippe Nederlandse merk KEK Amsterdam heeft zeer mooie muursticker sets voor de kinderkamer gemaakt van een aantal prachtige illustraties van Fiep Westendorp. De bijzondere dieren muursticker sets zijn in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De muurstikers bestaan uit veel verschillende dieren, zoals bv een giraf of een zebra.

Je kunt je fantasie helemaal gebruiken en de verschillende dieren op je eigen manier combineren. Een giraf die gezellig met haar vriendjes klets? Vogels die lekker rondvliegen op je kamer? Maak het maar zo gek als je zelf wilt.

Het fijne van muurstickers is dat je ook voor een relatief bescheiden bedrag een groots resultaat kunt bewerkstelligen in de kinderkamer. Muurstickers kun je makkelijk aanbrengen, maar ook makkelijk weer verwijderen als je het tijd vindt voor iets nieuws. Ook op meubels kun je ze meestal wel gebruiken! Voor meer informatie over het gebruik van muurstickers kun je hier meer informatie vinden.

Voor nog meer leuke muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl. Je vindt er nog veel meer leuke spullen, zoals meisjestassen en knuffeltjes.

muurstickers fiep westendorp, muurstickers kinderkamer, muurstickers meisjeskamer

Tips om de meisjeskamer te stylen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
image

Maak een gezellige chillplek in de kinderkamer met deze tips

Een kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Het...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...