hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer

Published on juli 21st, 2014 | by redactie

0

Vrolijke vogels

Ben je in verwachting van een meisje? Of wil je de kamer van je dochter een make-over geven? Maar heb je te weinig geld, tijd en/of inspiratie? Kijk dan eens naar de prachtige muursticker “Vrolijke vogels met kooi” van het merk Decowall. Het design van deze muursticker is zeer schattig en girly. Door de mooie zachte kleurtjes en printjes is deze muursticker zeer geschikt voor een babykamer, maar ook erg leuk voor meisjes van alle leeftijden, zelfs mama’s! Mooi meegenomen is dat deze muursticker behalve erg mooi, ook erg aantrekkelijk geprijsd is.

Decowall muurstickers, muurstickers meisjeskamer, decowall vlinders,

Decowall is een hip Londen’s merk, gespecialiseerd in muurstickers en met een mooie collectie muurstickers voor kinderen. Hun ontwerpen worden door de Decowall designers met zorg bedacht en ontwikkeld. De stickers worden gedrukt op hoge kwaliteit materialen en met mooie kleuren en zijn makkelijk aan te brengen.

De muurstickers van Decowall zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Ook van andere merken zijn daar veel leuke muurstickers te vinden, waaronder prachtige muursticker bomen. Dus als jij op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier om een kinderkamer een make-over te geven, kijk dan snel bij Hippebeestjes.nl.

Decowall muurstickers, muurstickers meisjeskamer

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑