Op Moederdag gaan we mama extra verwennen dit jaar!

29 april 2020

Moederdag komt eraan. En helemaal in deze tijd moeten we extra lief zijn voor elkaar. Wat doe jij om je moeder te verwennen? Heb jij al iets speciaals? En wat krijg jezelf als mama voor een cadeautjes? De mooiste cadeautjes natuurlijk zijn de kusjes en lieve versjes van je kindjes, en zelfgemaakte knutsels voor moederdag, daar kan niets tegenop. Maar toch wil je wel iets geven aan je eigen moeder of de moeder van je kindjes. Wij gaan op zoek naar de leukste, zelfgemaakte moederdag cadeautjes! 

En voor papa de leukste vaderdag cadeautjes >>

Moederdag is Mamadag!

Moederdag is Mamadag, dus alles staat in het teken van Mama vandaag. Waar kunnen we mama mee verwennen? Eerst maar eens beginnen met uitslapen, want dat heeft mama wel verdient. Wordt uitslapen vandaag niets? Geef haar dan een slaapcadeaubon, oftewel: laat haar kiezen welke dag zij wil uitslapen. Daarnaast gaan we mama verwennen met een heerlijk ontbijt op bed. Doe de hele dag dingen waarvan je weet dat ze het leuk vindt. Pak het afwasapparaat uit, kijk mee met haar favoriete film (dus niet die actiefilms of tekenfilms die jullie leuk vinden), speel een spelletje samen of ga gezellig wandelen.

De leukste moederdag cadeautjes

moederdag cadeautjes, moederdagcadeau, leuke moederdagcadeautjes

Rituals of Karma & geurstokjes Sweet Jasmine

Zuko Quick icemaker & Icelolly Pop Maker

Boekentip: Joy in Organizing

Witte sneakers #twinning

Fotolijst & memobord

CLUSE horloge

Oorbellen met initial van mama & ketting met initial


Een sieraad is altijd speciaal!

Een mooi sieraad is altijd speciaal en blijvend. Ze zullen haar altijd herinneren aan haar (allereerste) Moederdag. Wat dacht je van een mooi sieraad met de eerste letter van de naam van jullie kindje? Of de letters van jullie gezin? Of iets anders dat daar symbool voor staat? Daar gaat ze blij mee zijn! 


Ontbijt op bed, moederdag, moederdag inspiratie, moederdag cadeautjes

Ontbijt op bed

Een Moederdag is geen Moederdag zonder een ontbijt op bed, toch? Verse jus, eitje, fruit, misschien wel zelf gebakken pannenkoeken? Maak er wat moois van! Vergeet niet om er een mooie bos bloemen bij te doen.


Voor mijn liefste mama

Is mama een tellover? De theetas vind ik zelf een geweldig leuk cadeau om te geven! Een mooi vormgegeven doos gevuld met thee, een houten lepeltje, een thee ei en leuke vragenkaartjes voor een momentje samen. Wie ga jij verwennen met een van de leuke theetassen? Bekijk meer leuke moederdag cadeautjes om te geven in Odiles Giftsthop.


Mama verwendag – thuis spa

Verwen mama op Moederdag met een heerlijk dagje ontspanning. Laat het bad voor haar vollopen (met rozenblaadjes of een lekkere badschuim). Geef haar een relax badkussen zodat echt een onspannen momentje kan ervaren. En maak het af met een heerlijke massage!


Zelfgemaakte moederdag cadeautjes

De leukste moederdag cadeautjes zijn de zelfgemaakte cadeautjes van je kinderen. Ik bewaar ze op het kastje in mijn slaapkamer en met drie kindjes heb ik al verschillende moederdagen mogen vieren (en dus ook al heel veel zelfgemaakte moederdag cadeautjes mogen ontvangen). Lucky me!

Meer moederdag knutseltips >>

moederdag cadeautjes, moederdag cadeau inspiratie, moederdagcadeau,

Deze zelfmaak moederdag cadeau inspiraties komen van Pinterest.

moederdag cadeautjes, moederdag cadeau inspiratie, moederdagcadeau, , foto moederdag

Droogbloemen in een plankje, super decoratief en super leuk! @bloomon

We zijn toch al bezig met keien schilderen door de nieuwste trend KEI TOF. Maak er ook een paar voor mama.Moederdagcadeautjes 

moederdag knutselen, moederdag zelfmaak ideetjes, moederdagcadeautjes

Een sieradenhouder kan mama altijd gebruiken!

Maak het mooiste hartje voor mama!

Alle bovenstaande moederdag knutsel ideetjes en afbeeldingen komen van Pinterest. 

Oproep

Ben jij zelf al aan het knutselen geslagen voor moederdag of heb je vorig jaar zo’n geweldig moederdagcadeau gekregen van je lieve kindjes? Stuur een foto naar info@girlslabel.com en wie weet staat hij binnenkort hier.

Bekijk hier de leukste moeder dochter kleding tips en inspiraties

LEES OOK:

De leukste moederdag cadeautjes

moederdag knutselen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...