Nieuw jaar, nieuw kinderkamertje

3 januari 2020

Happy New Year! We beginnen de eerste dag van het jaar meteen goed met nieuwe meubels meisjeskamer. Want een nieuwjaar betekent ook weer een nieuw (half) schooljaar. We gaan dus straks weer fris en vol energie aan de slag. En ik moet eerlijk zeggen: ik kan niet wachten tot we weer lekker druk bezig zijn in ons ritme.

We vinden het dan ook fijn om ook even in de kinderkamer aan de slag te gaan. De meisjes krijgen interesse in ander speelgoed, nieuwe rollenspellen en vinden het ook steeds fijner om op hun kamer te spelen. Om te spelen, maar ook fijn om zich rustig terug te trekken met een boekje of om te kleuren en zelfs om huiswerk te maken.

Nieuwe meubels meisjeskamer

We kiezen in deze meisjeskamer voor een kamer in de kleuren blauw, groen en wit met de materialen van hout, metaal en rotan. We kiezen voor een groot bureau. Met wat leuke pennenbankjes en dozen is het fijn om het bureau aan te kleden zodat ze alles keurig kunnen opbergen en het overzichtelijk blijft. Dat geeft rust. Ook de rugtas staat klaar bij het bureau om bijvoorbeeld schriftjes en boekjes in te bewaren. Of om natuurlijk mee naar school te nemen voor de gymspullen.

Een fijn sfeerlicht zoals de cactus zorgt voor de gezelligheid en mag daarom ook niet ontbreken. Deze industriële sfeer met het bureau, de decoratieletter en hanglamp staat lekker stoer in de kamer. Prachtig gecombineerd met de bureaustoel uitgevoerd met hout en metaal.

Het beddengoed is te gek, wekt interesse bij de kinderen, zeker als ze net voor het eerst topografie krijgen. Maar bovendien ziet het er waanzinnig leuk uit. De meisjes slapen er vast en zeker lekker onder!

Meer meisjeskamer inspiratie >>

meubels meisjeskamer

 Gaaf retro bureau

 Retro school stoel

 Lekkere luier stoel

Beddengoed

 Hanglamp

Cactus lamp

Decoratieletters

Magneet sterren

Rugtas mr. Rabbit

meubels meisjeskamer

Vierzitter tafel

 –

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

gezellige meisjeskamer, gezellige kinderkamer

4 tips voor een propere en gezellige kinderkamer

Een kinderkamer is een vrolijke, kleurrijke, maar soms ook hectische en chaotische kamer. Niet elk kind of elke ouder vindt...
meisjeskamer trend, rotan en oud roze, rotan kinderkamer

Meisjeskamer trend: Rotan met oud roze en warme naturellen

De grootste meisjeskamer trend van 2021: Rotan en oud roze. Is de kamer van je meisje toe aan vernieuwing? Maak...
peuterbed

Wanneer is je kind toe aan een peuterbed?

Kleine kindjes worden groot en op een gegeven moment is je kindje echt toe aan een groter bed. In het...