Ad SquareAd Square


Meisjeskamer meisjeskamer inspiratie, dierenkamer, bosdieren

Published on oktober 11th, 2017 | by redactie

0

Van buiten naar binnen …

Een kinderkamer in een thema spreekt altijd aan. Mits het thema aansluit bij de wensen van de kinderen natuurlijk. Een natuurkamer thema is zeer geschikt voor de kleine meisjes die gek zijn op de natuur. In deze kamer is ons uitgangspunt het grafische bomenbehang gecombineerd met het super comfy ogende beddengoed. De zachte roze kleur is met naturel tinten gecombineerd. Een ideale basis voor de rest van de kamer.

Verschillende tinten op de meisjeskamer

We houden de kleuren in balans en kiezen juist voor verschillende naturel tinten gecombineerd met zacht roze. De muur heeft een grafische bomen patroon als eyecather. Hier combineren we naturel houten meubels bij of witte meubels. In een hoek van de kamer hangen we de vlinderposter in dezelfde kleurstelling, dit geeft een versterkend effect op het grafische bomen behang. Dit behang past in elke ruimte en zeker in de kinderkamer, waar het meteen voor een sprookjesachtige sfeer zorgt en door zijn minimalistisch patroon in zwart en wit toch heel fris en modern overkomt.

Accessoires

Op de meisjeskamer mag een heerlijke loungestoel niet ontbreken. Even lekker lezen of naar muziekluisteren, dat doe je natuurlijk in een heerlijke relaxstoel. Natuurlijk mogen in deze kamer opbergmanden, een poppenhuis en sfeerlichtjes niet ontbreken, voor naast het bed een sfeerlichtje in de vorm van een lief uiltje. Slaap lekker!

Woods behang

Snurk beddengoed

Rotan loungestoel

Lampje uil

Snurk pyjama

Poppenhuis

Insectenposter

Grijze opbergmand & roze opbergmand

Peuterbed

boskamer, kinderkamer, meisjeskamer, dierenkamer

Leuk zelfmaakidee gespot in de Libelle

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑