hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer Keukenprinsessenkamer, kinderkamerinspiratie, meisjeskamers, inrichting meisjeskamer, studio ditte behang

Published on oktober 26th, 2014 | by redactie

1

Keukenprinsessenkamer

Een keukentje is altijd leuk! Voor zowel jongens áls meisjes is het fantastisch om voor papa en mama te koken. Dan worden alle groenten en fruit voor de dag gehaald en wordt er een uitgebreid diner voorbereid. Daarna worden de toetjes gemaakt. Taartjes en cakejes. Smullen hoor! Een keukentje kan eigenlijk overal staan. Vaak in de speelhoek in de woonkamer, speelkamer of speelzolder. Maar wij kiezen dit keer voor een echte Keukenprinsessenkamer.

Keukenprinsessenkamer

Het uitgangspunt van deze meisjeskamer inspiratie is absoluut het Behang van Studio Ditte met het porseleinen servies. Je hoeft nu niet meer te struinen door servieskasten en antiekmarkten om op zoek te gaan naar kleine porseleinen juweeltjes. En wat een prachtige kleuren bij elkaar!

voor de  Keukenprinsessenkamer kiezen we ervoor om de kleuren roze en mintgroen te gebruiken voor de rest van de kamer. We vinden een prachtige brocante kast voor in ons “keukentje” in de kleur mint. Deze kast geeft direct sfeer aan de kamer. Handig om de keukenspullen in op te bergen, maar zeker zo handig voor de kleding van je keukenprinses.

Keukenprinsessenkamer, kinderkamerinspiratie, studio ditte behang, meisjeskamers, tips voor meisjeskamers

Het roze keukentje is voor de échte keukenprinses! Met deze uitgebreide houten keuken compleet met oventje, kookplaten en afwasbak van het kwaliteitsmerk Janod kunnen ze een heerlijke maaltijd tevoorschijn toveren!  We hebben direct een keukenschort opgehangen aan het kapstokje want er mag tijdens het koken natuurlijk niet geknoeid worden. De kapstok is ook makkelijk om de ovenwanten en theedoeken aan op te hangen. De mintgroene letterbak in de vorm van een huis is ideaal om alle kruiden in op te bergen en wordt in deze kinderkamer dan ook gebruikt als kruidenrekje. Heel overzichtelijk en alles bij elkaar. Dat maakt het spelen met vriendjes en vriendinnetjes in deze bijzondere kinderkamer des te leuker!

Voor dat ze een heerlijke maaltijd kunnen koken, dienen er natuurlijk eerst boodschappen gedaan te worden. De prachtige boodschappentas staat al klaar. Ook de verse groenten liggen al klaar in de keuken om bereidt te worden.

Na uren kokkerellen is het dan zover, we kunnen aan tafel! We kunnen dineren aan een mooie houten tafel en stoeltjes. Ambachtelijk gemaakt en geeft een huiselijke sfeer. Op tafel staat het peper en zout stel al klaar. De tafel nodigt uit om heerlijk aan te spelen, of om in de toekomst aan te lezen of schrijven. Boven de tafel hangt een prachtige retro hanglamp van gelakt metaal. Het keukentje is af!

Aan de muren kiezen we verfkleuren die passen in het geheel zoals een subtiele lichte blauwe en mintgroene kleur. De kleuren uit de Flexa collectie; Flexa Delicate Ocean, Flexa Gentle Ocean en Flexa Mild Ocean

——————Flexa Delicate Ocean Flexa Gentle Ocean Flexa Mild Ocean

 

ster 

Keukenprinsessenkamer

 Bron Pinterest


 

                      

 

 

Tags: , , , , , , , ,
Back to Top ↑