Meisjeskamer inspiratie en styling

13 juli 2017

Soms kom ik iets tegen wat me meteen bij mijn hart grijpt. Zo heb ik dat ook met dit behang van Onszelf. Het is een modern tegeltjes behang waar je op kunt blijven kijken. Iedere keer ontdek je iets nieuws. Ik heb meteen zin gekregen in een nieuwe meisjeskamer inspiratie en styling. Kijk je mee?

Bekijk meer meisjes themakamers >>

Meisjeskamer inspiratie en styling

Een romantisch behang vol met prints en quotes die helemaal van nu zijn. Je kunt hier een geweldige volledige romantische meisjes kamer van maken. Maar… je kunt het ook spannend maken en combineren met design, mooie materialen en zo’n frisse quote lamp van A little lovely company. Echt, ik zou zo graag los gaan op kinderkamers met al mijn ideeën.

Behang vintage tegeltjes van Onszelf

Lightbox XL

Hanglamp Rattan 

Rebecca Jones poster deer girl 

Tika Savannah vloerkleed

ONSHUS kinder tafel

Accessoires meisjeskamer

Het leuke van het behang en het gekozen vloerkleed is dat je met accessoires allerlei kanten op kunt gaan. Ik heb het hier ingetogen gehouden omdat er natuurlijk al van alles gebeurd op de muur.

meisjeskamer inspiratie , meisjeskamer inspiratie en styling

Meisjeskamer inspiratie en styling

Lichtsnoer wit

Rotan stoel HK Living

Mr Cat en Rabbit lady

Nobinez zitzak pink honey stars

meisjeskamer inspiratie

Sfeervol

Een bedhuisje blijft iets heel bijzonders. Deze is mooi licht van structuur en in een lichte houtkleur. Laatst zag ik bovenin zo’n huisje een ontzettend mooie Snowpuppe lamp in gehangen. Sfeervol voor het lezen van het boekje voor het slapen gaan.

Zo’n kast met leren handgreepjes is straks van vorm en net even anders door het leer. En de metalen wandrekjes van Woood heb ik op de woonbeurs gespot. Die zijn ideaal om wat boeken op te zetten en een leuke knuffel of wat fijn ogend speelgoed. De oogjes uit de sleepy eye poster van CarlijnQ komen ook terug in het behang. Her en der herhaling is altijd goed om er een geheel van te maken. En van opbergruimte kan je nooit genoeg hebben. Dus zo’n opbergmand van Nobodinoz kan niet ontbreken.

Nou, geef me maar een lege kamer en budget en ik zet graag dit paleisje voor je in elkaar. Dromen mag altijd toch?

Een kinder stoel als eyecatcher! En ook nog eens een kinder formaat!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
image

Maak een gezellige chillplek in de kinderkamer met deze tips

Een kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Het...
b3dc7669cc13adb5c0f90579437f13d3

Meisjeskamer inspiratie

Op zoek naar leuke bedden voor de nieuwe slaapkamer van je dochter? Heerlijk slapen in een nieuw kinderbed. Hier kunnen...