hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on maart 22nd, 2019 | by Mi-choe

0

Blauw voor de echte fashionistas

Blauw. Vaak denkt men bij blauw aan een jongen. Waarom eigenlijk? Blauw is namelijk super leuk voor meisjes. Even niet het geijkte roze of paars. En er zijn zo veel gave blauwtinten dat het echt heel leuk bij meisjes staat. Blauwe kleding, blauwe accessoires en wat denk je van een blauwe meisjesfiets 24 inch?

Tips om kinderen meer te laten bewegen >>

Moodboard blauw, blauw voor meisjes, trendkleur blauw, trendy blauw

Hippe fashionsta look

En dan heeft je dochter ineens een eigen mening, eigen smaak en zelfs eigen stijl ontwikkeld. Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms ook even wennen. De jonge meiden blijken al snel echte fashionistas te zijn en weten precies wat ze willen. Ze zijn het vrolijke, kinderlijke roze ontgroeid en het is tijd voor een nieuwe fase. De blauwe meisjesfiets 24 inch is voor meisjes vanaf ongeveer 8 jaar en dat komt overeen met kledingmaat 128. Gelukkig kun je wel een poosje met deze fiets vooruit. Tot maat 158 is deze meisjesfiets perfect qua formaat.

De jonge fashionista heeft ook al een eigen kledingsmaak ontwikkeld en daar horen kekke sneakers, een hippe bandeau en een stoere rugzak bij. Klaar om de wereld te veroveren in stijl. En met deze meisjesfiets 24 inch kun je de wereld, of nou ja de buurt, in stijl verkennen. Er zit een goedgekeurd slot op, een bel en natuurlijk verlichting. Kortom, veiligheid boven alles.

alpina mood, alpina meisjesfiets, alpina kinderfiets, blauwe meisjesfiets, meisjesfiets 24 inch

Blauwe meisjesfiets 24 inch

Als je goed kijkt zie je voor wie deze Alpina Mood meisjesfiets 24 inch gemaakt is. Voor de kleine fashionistas. Deze fiets is ook verkrijgbaar in 26 inch. Dat komt neer op kledingmaat 140-164. Dus eigenlijk is deze fiets perfect voor meisjes in groep 4 of 5 en ook voor brugklassers die soms wat langer moeten fietsen.

Om natuurlijk stijlvol rond te touren is aan alles gedacht. Een comfortabel zadel met dierenprint. En het hippe mandje voorop heeft bamboe aan de binnenkant. Hier kun je mooi je tas in meenemen.

Hippe outfits voor fashionistas >>

 

 

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑