Supersuper fiets #challenge

30 september 2020

Inmiddels bijna 2 weken geleden is er in Nederland met veel enthousiasme een nieuw kinderfietsmerk gelanceerd onder de tot de verbeelding sprekende merknaam Supersuper. De gezichten achter dit nieuwe merk zijn Aryan en Daniël Popal, bekend van de gelijknamige fietsengroothandel uit Drunen. De gedachte van de broers achter dit nieuwe merk is het stimuleren van kids in hun eigen verbeeldingskracht. De open blik van kinderen is volgens hen goud waard voor de samenleving. Zij zien geen wolken, maar spaceships, geen regen, maar plassen vol plezier.

rode kinderfiets met voordrager, cooper fiets

Rode cooper fiets voor Amber

Nieuwe fiets

Toen Amber hoorde dat ze een nieuwe fiets uit mocht zoeken ging ze natuurlijk helemaal uit haar dak. We hebben de fiets uitgezocht via de website van Supersuper zelf die, hoe toepasselijk, super overzichtelijk is. Je kunt via de website heel eenvoudig filteren op waar je naar op zoek bent en afhankelijk van welke maat je nodig hebt, heb je de keuze uit een aantal modellen die leverbaar zijn in verschillende kleuren. Een kind kan de was doen of liever natuurlijk een fiets uitzoeken. De keuze was hier snel gemaakt: het werd de rode Cooper. Mocht je twijfelen over de juiste maat dan vind je op de website ook een hele duidelijke maattabel, gebaseerd op lengte en kledingmaten.

supersuper fiets, leren fietsen op een supersuper fiets, meisjesfiets, supersuper challenge

De challenge van Amber

Voor Amber wordt de grootste #challenge de komende tijd: zelf leren fietsen. Zo stoer als deze dame zich namelijk voordoet, zo angstig is ze zodra ze op een fiets stapt, maar hier wordt aan gewerkt en met zo’n schitterende fiets in het vooruitzicht gaat dat gewoon helemaal goed komen. Wij hopen dus op niet al te lange termijn ook een echte actiefoto te kunnen posten.

supersuper fiets, leren fietsen op een supersuper fiets, meisjesfiets, supersuper challenge

Wie moet er mee kunnen op jouw fiets

Voor de lancering van Supersuper zijn we uiteraard alvast wel met de fiets op pad gegaan en op de vraag ‘wie moet er mee kunnen op jouw fiets’ kwam zonder twijfel: ‘Beer’. Nu moet je weten dat beer ook een echte uit de kluiten gewassen teddybeer is… Dus daar ging ik gewapend met mijn camera-apparatuur, de beer (vooruit die wilde Amber wel dragen), de fiets die dus mee moest, maar waar ze nog niet op kan fietsen, en een stuiterend kind. Want het nog niet kunnen fietsen is natuurlijk geen enkele belemmering om toch lol te kunnen hebben met je fiets. Wat dit betreft slaan de gebroeders Popal de spijker op zijn kop. Met fantasie is alles mogelijk.

supersuper fiets, leren fietsen op een supersuper fiets, meisjesfiets, supersuper challenge

Supersuper challenge

Supersuper roept daarom kinderen op om #dailydreams en #challenges te delen. ‘Met fantasie en nieuwsgierigheid maak je je mooiste ontdekkingsreizen’ en ‘door ervaringen te delen kom je dichter bij elkaar en samen kun je de wereld ontdekken’, aldus de broers. Het uitgangspunt is dat het altijd gaat om wat het kind zelf belangrijk vindt: bijvoorbeeld of je pop mee moet kunnen in de mand. Of dat jouw stoere transportfiets tegen een stootje kan. Maar ook: of je helemaal superblij wordt van hoe je fiets eruitziet, want dat maakt alles net even leuker.

wie mag er mee bij jou op de fiets, fiets challege
rode kinderfiets
cooper fiets, rode kinderfiets met drager
supersuper fiets, cooper rood, supersuper cooper rood
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

win een kinderfiets, supersuper kinderfietsen, supersuper challanges, kinderfiets winnen

SUPERSUPER leuke kinderfietsen en nog betaalbaar ook!

Lekker spelen, buiten zijn en de wereld ontdekken, dat kan op de fietsen van het nieuwe Nederlandse kinderfietsenmerk Supersuper. Laat je...
meisjesfiets 24 inch, blauwe meisjesfiets, kinderfiets meisje, alpina kinderfiets, alpina meisjesfiets

Blauw voor de echte fashionistas

Blauw. Vaak denkt men bij blauw aan een jongen. Waarom eigenlijk? Blauw is namelijk super leuk voor meisjes. Even niet...
waarom een loopfiets, loopfietsjes, eerste fietsje

Waarom een loopfiets voor je peuter?

Het is geweldig om te zien hoe sommige peuters met het grootste gemak fietsen op hun eerste fietsje. Zij hebben...