Sassefras: een webshop met alleen maar meisjescadeautjes

6 november 2019

Ben jij op zoek naar bijzonder cadeau voor een speciaal meisje? Of wil jij gewoon je meisje eens lekker verwennen? Sassefras is dé specialist in speelgoed voor meisjes van 0 tot 6 jaar en de leukste meisjescadeautjes.

Sassefras

Sassefras verkoopt speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen, zodat jouw meisje veilig spelend kan leren en de wereld kan ontdekken. Speelgoed hoeft helemaal niet lawaaierig en van plastic te zijn om uitdagend en leuk te zijn voor je meisje. Dat speelgoed ontneemt je meisje juist de kans om haar fantasie te ontwikkelen. 

Webshop met alleen maar meisjescadeautjes

Saskia is het gezicht achter Sassefras en is mama van Eva (11 jaar) en Lars (7 jaar). Als jong meisje wilde Saskia later al moeder worden en dan graag van een dochter, zodat zij samen met poppen konden spelen. Saskia kreeg wel een dochter, maar een echte stoere dochter die nooit iets met poppen en andere ‘meisjesdingen’ had. Zo kwam Saskia op het idee om een webshop te beginnen, hierin kan zij zich helemaal uitleven op echte meisjes dingen.

meisjescadeautjes, sassefras, girlslabel

Bijzonder meisjesspeelgoed van Sassefras

Houten speelgoed

Houten speelgoed in overvloed bij Sassefras. Geen wonder want deze producten zijn vaak duurzaam en goed voor het milieu. Ook gaat houten speelgoed vaak langer mee dan plastic speelgoed en kan het vaak nog wel aan een broertje of zusje gegeven worden. Daarnaast blijft het lang mooi en staat het vaak ook nog eens decoratief in je interieur.

Kraamcadeautjes

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een pasgeboren baby meisje? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij de super leuke houten babygyms, wagenspanners, speenkoorden en houten geboortehanger met naam van de baby. Want een persoonlijk cadeautje geef je voor het leven!

klik klak haarspeldje, meisjescadeautjes, sassefrasHaarknipjes

Het zijn niet alleen de grote meisjescadeautjes die bij Sassefras de boventoon voeren. Nee hoor, de kleine cadeautjes zijn net zo leuk! Neem nou de leuke haarspeldjes en leuke haarbanden. Dit wil ieder meisjes graag hebben hoor. 

Bijzondere speelhuisjes

Wat echt wel een blikvanger in de webshop van Sassefras is, zijn de leuke speelhuisjes. O, wat zouden wij graag zo’n leuk huisje hebben voor op de kamer van onze meiden (en onze jongens ook hoor, want wedden dat de broertjes hier ook graag mee spelen 😉 )

Verder heeft ze voor de meisjeskamer ook geweldige zitzakken en poefjes. Leuk om deze te combineren in het speelhuisje op de kamer.

Je moet echt even kijken!

Ook enthousiast en nieuwsgierig geworden naar al deze leuke meisjescadeautjes en dit bijzonder speelgoed? Neem een kijkje in de prachtige webshop van Sassefras en laat je verwonderen over al deze leuke meisjescadeautjes! Hier slaag je zeker!

houten speelhuisje, grachtenhuisje speelhuisje, sassefras, leuk voor meisjes, meisjescadeautjes, girlslabel

poef-gouden-hartjes, Sassefras, zitzak kinderkamer, meisjeskamer poef

Bijzondere zitzakken en poefjes voor de kinderkamer

Waar laten we al die haarknipjes? Op een gepersonaliseerde haarknipjeshouder natuurlijk. #leukcadeau

 
 

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer...
feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...