Mama’s favourite: CROSS JEANS

28 oktober 2016

De zoektocht naar de perfecte jeans kan voor veel vrouwen nog steeds een big issue zijn. Veel factoren kunnen bij het zoeken naar de perfecte jeans tot frustraties lijden. Wij verklappen je een tip: Kleine verschillen als stiksels en de plaatsing van de zakken kunnen al een groot verschil maken.

MEET: CROSS JEANS

Deze Adriana Super Skinny jeans van CROSS Jeans is een erg fijne jeans van stretch kwaliteit. Hij zit mooi strak zonder te knellen!

Kijk daar houden we van! Je moet gewoon je dagelijkse dingen kunnen doen en dus moet een jeans gewoon fijn zitten. En dat zit hij zeker.

De Adriana model is er in verschillende wassingen, zoals mijn ‘’all time’’ favoriete kleur zwart of gewoon basic donkerblauw. Ze hebben voor elke gelegenheid het perfecte model.

Een spijkerbroek kan je op verschillende manieren en gelegenheden aan doen. Naar een feestje? Hup trek je highheels aan. Even buiten de hond uit laten? Laarzen eronder en gaan met die banaan of gewoon even lekker met de kids naar de speeltuin? Say hi to the sneakers.

Wat ik mooi vind aan deze spijkerbroek is dat de achterzakken op de spijkerbroek zorgen voor een sexy booty. Hello hot mamma!

Wij hebben eigenlijk niks negatiefs aan deze mooie spijkerbroek kunnen vinden, en raden hem zeker aan als je op zoek bent naar een fijn zittende spijkerbroek voor een betaalbare prijs!

Waar te koop : www.crossjeans.com

Material: 80% cotton 18% polyester 2% elasthan

cross-jeans

crossjeans-mams-favourite

crossjeans

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
horloges voor dames

Trendy én op tijd

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat geldt ook voor horloges, het welbekende klokje om de pols. Dat een...
Dutch-dream-denim-winter-meisjeskleding-jeans

Dutch Dream Denim

Bij het kinderkleding merk Dutch Dream Denim staat het spelende kind centraal. Het kind dat lekker wil ravotten en niet...