Stoer en girly in de winter collectie van Like Flo

13 oktober 2023

Like Flo, een merk waar we al vanaf kleins af aan bij de oudste fan van zijn en nu nog steeds! We hebben dan ook al menige collecties meegemaakt en keer op keer komen ze weer met fantastische kleding. Alle drie onze meiden hebben van Like FLo al behoorlijk wat kleding gedragen en ook in deze collectie zaten weer prachtige items. Jez had het geluk dat ze bij Like Flo een gave set uit mocht zoeken!

Een verrassende keuze, maar wel super stoer en girly!

Ik heb wel al eens eerder verteld dat Jez niet de makkelijkste is wanneer het om kleding gaat. Ik liet haar deze keer eens helemaal zelf bepalen wat ze graag wilde hebben en dat pakte verrassend goed uit. Ze keek door de nieuwe collectie en was al snel zeker van haar besluit. Kijk je mee naar haar keuze.

Een blouse met luxe uitstraling

Het eerste waar Jez voor ging was de prachtige blouse ‘Carice‘, deze heeft een luxe uitstraling door de zwarte en zand kleurige streepjes. De roesels en turtle neck geven de blouse net even dat extra verfijnde lookje. Een perfect item uit de collectie van Like FLo om Jez haar OOTD mee te starten.

– Stoer en girly, Like Flo –

Een stoere black denim rok…. of toch en short?

Jez koos op haar mooie nette blouse voor een stoere black denim rok, uhm short… Skort! Aan de voorkant ziet hij eruit als een rokje maar er zit dus een broekje achter verscholen. Op de voorkant lopen mooie plooitjes en de onafgewerkte zoom geeft de skort ‘Fanna‘ een stoere look.
(Let op! Hij valt smal dus bij twijfel een maatje groter pakken)

De musthave van Like Flo voor deze winter!

De musthave voor in je kledingkast is een gilet. Jez ging voor het bruine lammy gilet ‘Dana‘ en wat super tof is, is dat je deze aan 2 kanten kunt dragen. Een gilet is super gaaf over een blouse, maar ook zeker over een jurkje of longsleeve. Je kunt dus vele kanten op met een gilet en wij vinden dan ook dat elk meisje er één moet hebben!

Zoals je ziet echt een fantastische keuze van ons middelste dametje. Een heerlijke outfit waarmee ze er zowel stoer en girly uitziet. Hier gaat ze heel veel plezier van hebben.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

badjassen en lingerie

Luxe en verfijning voor dames

Badjassen en lingerie zijn niet alleen functionele kledingstukken, maar ook een uiting van luxe en verfijning voor dames. Of je...
photo-1592903297149-37fb25202dfa

Leuke cadeaus om te geven als je geen inspiratie hebt

Het kan soms lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden voor iemand. Soms heb je gewoon geen inspiratie of...
bnosy_bnosygirls_y2085831_919sweetfloral_winter_2022_zdetail1

Onze favoriete jurkjes: Staat jouw favo dress er ook tussen?

Noem je meisjeskleding, dan noem je meisjesjurkjes. Jurken blijven een favoriet kledingstuk van veel kleine en grote meisjes. En bijna...