L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls

1 maart 2023

L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. Als kinderen de poppen overdag mee naar buiten nemen, dan ontdekken zij een kleurrijke metamorfose. Daarnaast zijn er twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die zich van een andere kant laten zien in het licht

De nieuwste L.O.L Dolls

Buiten is het grauw en guur, maar met de nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls verdwijnt de winterdip als sneeuw voor de zon. MGA Entertainment laat vandaag weten dat drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen, genaamd Bubblegum DJ, Sunrise en Switches, per direct verkrijgbaar zijn in de Benelux. Deze poppen veranderen van kleur en stijl als ze in aanraking komen met UV-licht en daarnaast kunnen fans 12 nieuwe Tots verzamelen die de zomer in hun bol hebben. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden allemaal van de zon en als kinderen de poppen mee naar buiten nemen, dan ondergaan deze een metamorfose en wordt er langzamerhand een nieuw kleurenpalet zichtbaar. Eenmaal weer binnenshuis, dan veranderen de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. Dit proces kan altijd worden herhaald!   

Een stralend drietal

De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls zijn poppen van maar liefst 25 centimeter en kenmerkend is dat ze van kleur en stijl veranderen in UV-licht. De Sunshine Makeover-set bestaat uit verschillende personages met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches:

  • Bubblegum DJ: Het mixen van kleurrijke kleding is waar Bubblegum DJ bekend om staat en haar favoriete kleuren zijn bovendien terug te vinden in haar flamboyante haarstijl. Haar outfit bestaat onder andere uit trendy beenwarmers en een hartvormige bril.
  • Sunrise: Sunrise springt in het oog door haar kimono, hoge kousen en tie-dye shorts, maar ze is er ook dol op om van outfit te wisselen. Ze probeert anderen te inspireren met haar verschillende looks en haarstijlen.
  • Switches: Als Switches voor de rest van haar leven nog maar één kleur zou mogen gebruiken, dan zou dat pastelroze zijn. Ze weet de buitenwereld altijd te verrassen met haar uitgesproken, gevarieerde looks.

Verfrissend en verrassend

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Wanneer je hen een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

De L.O.L. Surprise! Sunshine-collectie is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland. De L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls hebben een adviesprijs van €34,99 en de Tots hebben een adviesprijs van €14,99.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen

L.O.L SURPRISE QUEEN EVENT

YES de L.O.L Surprise komt met een geweldig nieuwe collectie genaamd ‘QUEENS’. De Queens staan er voor dat iedereen mag...
NANANA Surprise, LOL surprise, unboxing speelgoed, speelgoed trend

Confetti party met NA! NA! NA! Surprise

Deze week hadden we bijzondere post, een gigantisch grote doos werd er afgeleverd voor de meiden. Spring stuiter spring spring,...
unicorn slijm, poopsie slime surprise unicorn, poopsie slime unboxing, unboxing, unicorn hype, blauwe unicorn, eenhoorn, slijm maken

Poopsie Slime Surprise Unicorn unboxing door Robyn

De naam Poopsie Slime Surprise Unicorn was voor Robyn nog te moeilijk en lang om uit te spreken. Toch herkende...