Poopsie Slime Surprise Unicorn unboxing door Robyn

5 oktober 2018

De naam Poopsie Slime Surprise Unicorn was voor Robyn nog te moeilijk en lang om uit te spreken. Toch herkende ze verpakking wel meteen. Blijkbaar komt er regelmatig reclame van op televisie en ook op Youtube komt er van alles over deze hype voor bij.

Bekijk onze unboxing video op Youtube >>

Deze hysterische hype is hier thuis helaas niet geruisloos aan ons voorbij gegaan. De welbekende LOL ballen en nu ook dit verrassingspakket stonden hoog op de wenslijst. Waarom? Omdat je niet weet wat er in zit en omdat alles dat er in zit heel meisjesachtig is, blijft het aantrekkelijk. Kortom, je bent nooit klaar en op de plaatjes zie je altijd nog een leuk popje dat je nog niet hebt of een leuker flesjes of wat dan ook. Ook de meiden onderling praten er over, want zo weet ik zelfs inmiddels welke varianten meisjesspeelgoed Robyn’s vriendinnen hebben, of juist nog niet hebben.

Spannend! Welke Poopsie Slime Surprise Unicorn zal het zijn?’

De Poopsie Slime Suprise is er in het klein en in het groot. Deze grote verpakking heeft er een unicorn in zitten. Maar de grote vraag is natuurlijk; Welke?! Voorheen is het me nooit gelukt om zelf slijm te maken, dus ik was stiekem wel benieuwd of dit dan wel goed zou gaan. Op de gebruiksaanwijzing leek het erg simpel, alles stond stap voor stap uitgelegd, dus er kon eigenlijk niks fout gaan.

Van glanzende zakjes naar unicorn poep

Als het papier eraf is, begint het feest eigenlijk al. Poopsie Slime Surprise Unicorn is niet alleen een mond vol, maar ook een doos vol. Robyn kan niet wachten. Waar zitten de verschillende zakjes verstopt, wat zit er in en nog belangrijker; hoe ziet de unicorn eruit.Toen alles was uitgepakt gingen we meteen naar het slijm maken. Dat was het gedeelte waar ik dus benieuwd naar was.

unicorn slijm, poopsie slime surprise unic

Slijm maken voor leken

Je begint met voeren van de unicorn. Ze krijgt een goedje met glitters en een slokje water er achter aan. Daarna krijgt ze unicorn ‘eten’ en dat gooi je in een flesje met wat meer water. Vergeet niet de stand van de navel goed te zetten. Even schudden en de unicorn kan drinken. Als het op is, schudt je de unicorn even lekker heen en weer. Pamper uit en op het potje en dan komt er dus inderdaad een gekleurd goedje met glitters uit. Dat belandt keuring in het potje en als je het een poosje laat staan wordt het dikker en is het het welbekende slijm.

Ik moet toegeven dat onze eerste poging mislukt was. Ik denk dat we qua hoeveelheid poeder even mis ging, dus onze unicorn poep leek op echte babypoep.

Gelukkig zaten er meerdere zakjes bij van iedere soort en ik besloot om de slijm even los in een bakje te maken, in plaats van in de unicorn. En ik moet zeggen…Geen slecht idee.

Stiekem toch nog wel een beetje trots op ons, haha. Er is slijm, er zijn sterretjes en glitters, kortom het is gelukt. En dan eindig je met een dot knalrozen unicorn slijm in je handen.

Shop alle Poopsie Slime producten hier

unicorn slijm, poopsie slime surprise unicorn, poopsie slime unboxing, unboxing, unicorn hype, blauwe unicorn, eenhoorn, slijm maken

Nog meer leuke hebbedingen>>

Met de naderende feestmaand hebben we leuke budgettips kinderkleding>> 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...