Confetti party met NA! NA! NA! Surprise

30 januari 2020

Deze week hadden we bijzondere post, een gigantisch grote doos werd er afgeleverd voor de meiden. Spring stuiter spring spring, mama mama wat zit er in die grote doos, tja dat is nou juist de verrassing! . Mijn meiden mochten het allernieuwste speelgoed unboxen en je gelooft vast als ik zeg dat dat één groot feest was met confetti en al!

NANANA Surprise, LOL surprise, unboxing speelgoed, speelgoed trend

Unboxing party!

Uit de grote doos kwam een knal roze koffer tevoorschijn en je raadt al dat deze natuurlijk gevuld zat met allerlei leuke dingen van NANANA Surprise, onder andere drie ballonnen. De meiden mochten om de beurt een ballon kapot prikken en een hele lading confetti vloog door de lucht. WOW super cool!!! In één van de ballonnen viel een klein kadootje, een usb-stick. Op deze stick stond een leuk filmpje er kwamen een paar dametjes voorbij die dezelfde koffer aan het unboxen waren. Super leuk want ook de Zoete Zusjes kwamen voorbij en laten ze daar nou net groot fan van zijn. Voor heel even voelde mijn meisjes zich ook een echte Saar en Janna tijdens het unboxen van hun eigen koffertje.

NANANA Surprise, LOL surprise, unboxing speelgoed, speelgoed trends

Super verrassing!

Na de ballonnen lag er nog een pakketje in de koffer verstopt. Hierin zat een super schattig zacht konijnen-tasje, daaruit kwam een lief poppetje met prachtige haren. In de doos zaten ook nog 2 kleine zakjes om uit te pakken. Fay toverde een stoer setje kleding uit haar zakje en Jez een paar sjieke schoentjes. Nu kon de pop omgetoverd worden tot een ware diva! Ze heeft zelfs een eigen unieke naam, die van ons heet Aubrey Heart. Ze is er één uit een collectie van 6 verschillende soorten, ieder met een eigen naam en uitstraling.

Bekijk het filmpje hier

NANANA Surprise, LOL surprise, unboxing speelgoed, speelgoed trends

Bekijk de Na! Na! Na! Surprise box

Unboxing speelgoed is favoriet!

Mocht je binnenkort een cadeautje nodig hebben voor een meisje dan is dit echt een aanrader, veel leuker dan de barbies waar ik vroeger mee speelde. De poppen zijn van mooi formaat en pakken makkelijk vast. De haren zijn wel een beetje kwetsbaar, het knoopt nogal snel maar buiten dat is het echt een leuke pop. Mijn meiden zijn helemaal fan, vooral omdat er dus nog meer varianten van de NANANA Surprise hier verkrijgbaar zijn.

Heb jij een poppenmeisje in huis, dan is dit echt een aanrader.

Liefs Kim

 meisjespop, trendy pop

Bekijk ook de LOL Surprise glamper review >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen

L.O.L SURPRISE QUEEN EVENT

YES de L.O.L Surprise komt met een geweldig nieuwe collectie genaamd ‘QUEENS’. De Queens staan er voor dat iedereen mag...
feestkleding meisjes, Party time girls

PARTY TIME GIRLS

HO HO HO! De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken, de winter! De geur van verse dennenbomen, gezellige...
speelgoed winactie, speelgoed winnen, winacties overzicht, gratis speelgoed

De leukste speelgoed winacties

Iedere keer komt er wel weer iets nieuws, iets leuks en iets dat ze willen hebben. En zo blijven wij,...