hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on juli 19th, 2014 | by redactie

0

Kindvriendelijke tablet en smartphone

Ieder gezin met kinderen kan het beamen; de tablet en mobiele telefoon werken als een magneet op je kind. Online spelletjes spelen, YouTube filmpjes bekijken, internetten: hoe jong ze ook zijn, kinderen hebben er een natuurlijke handigheid in om de weg op het digitale net te vinden met mobiele apparaten. Maar die handigheid kan hen ook in contact brengen met allerlei gevaren. Kurio biedt gezinnen met kinderen een lijn mobiele apparaten die daadwerkelijk geschikt is voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hen onbezorgd de digitale wereld laat ontdekken. Kurio TAB, de Android Tablet en Kurio Smartphone, de Android mobiele telefoon, zijn niet alleen hip en van alle technologische snufjes voorzien, ze zijn voorzien van het Kurio GeniusTM internetfiltersysteem, een van de meest geavanceerde systemen van dit moment, waarmee kinderen in een veilige omgeving de digitale wereld kunnen betreden. Voor kinderen een plezier, voor ouders een geruststellende gedachte!

De Kurio TAB en Kurio Smartphone zijn voorzien van verschillende familievriendelijke functionaliteiten. Bij het eerste gebruik stellen ouders per gebruiker een eigen profiel in. Op de Kurio Tab kunnen tot acht onafhankelijke gebruikersprofielen ingesteld worden. Na het instellen van het gebruikersprofiel kunnen kinderen geheel zelfstandig spelen en leren, zonder dat de ouders toezicht hoeven te houden. Je kunt tevens een tijdlimiet instellen, zodat kinderen slechts een beperkte tijd per dag op de mobiele apparaten bezig zijn.

Kurio TAB

Met de Kurio TAB kunnen kinderen al vanaf 3 jaar zelf aan de slag met de tablet. Kinderen kunnen zonder ouderlijk toezicht veilig video’s kijken, tekenen en spelenderwijs leren. De ingestelde tijdlimieten zorgt ervoor dat kinderen niet langer dan wenselijk gebruik maken van de tablet. Door middel van het vooraf ingestelde profiel ‘groeit’ de Kurio TAB met het kind mee; de restricties, websites en apps die toegankelijk zijn, worden automatisch aangepast naarmate het kind ouder wordt. De tablet is bovendien zeer handzaam en bevat een stevige beschermhoes, dus bestand tegen een stootje. Leeftijd: vanaf 3 jaar. Vanaf eind september hier verkrijgbaar.

Kurio Smartphone

Kurio Smartphone

De Kurio Smartphone is net zo hip als iedere andere smartphone, maar dan met een aantal handige functies voor ouders. De telefoon bevat GPS, zodat ouders kunnen zien waar het kind zich bevindt. Dit is vooral voor ouders een fijne tool als kind de overstap maakt van de basisschool naar de middelbare school en daardoor vaak verder moet fietsen. Kinderen kunnen te allen tijde contact opnemen met de ouders, ook als het beltegoed op is. Daarnaast kunnen ouders zien naar welke nummers het kind tekstberichten stuurt, maar de inhoud ervan blijft afgeschermd. Een verantwoord gebruik van de telefoon wordt hiermee bespreekbaar gemaakt. Leeftijd: vanaf 7 jaar. Vanaf eind september hier verkrijgbaar.
Comments are closed.

Back to Top ↑