Game review – Red het Smurfendorp!

13 november 2023

Red het Smurfendorp in de nieuwe game De Smurfen 2 ‘De gevangene van de groene steen’. Deze nieuwe game is het vervolg op de succesvolle 3D-platformer De Smurfen: ‘Missie Vileaf’. In De Smurfen 2 ga je als speler met een team van Smurfen, aangevoerd door knutselsmurf, op zoek naar de mysterieuze Groene Steen.

Shop hier de game – De Smurfen 2

Dit waardevolle ingrediënt ( de Groene Steen ) is essentieel voor Knutselsmurf om zijn nieuwste uitvinding, de SmurfoMix, aan de praat te krijgen. Helaas is de Groene Steen in handen van de hebzuchtige Gargamel. Tijdens hun missie om de Groene Steen uit zijn klauwen te heroveren, vindt er een plotselinge explosie plaats. Hierdoor verspreiden zich scherven over het Vervloekte Land. Samen met het Smurfenteam moeten spelers de verschillende fragmenten van de Groene Steen opsporen en samenvoegen voordat de wereld in totale chaos stort

Trailer De Smurfen 2

Game informatie

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in De Smurfen 2: ‘De Gevangene van de Groene Steen’ kunnen verwachten:

  • Samen op avontuur – Ga het avontuur aan met een partner, vrienden of familie in de co-op-modus.
  • Nieuwe bondgenoot – Werk voor het eerst samen met Gargamel om het Smurfendorp te redden.
  • Ontdekking – Gebruik teleporters om door het Vervloekte Land te reizen en ontdek nieuwe gebieden.
  • Spannende gameplay – Geniet van dynamische gameplay met verkenning, platformactie en nog intensere gevechten.
  • BoostiBoom – Verzamel verschillende grondstoffen om de BoostiBoom te verkrijgen en verbeter de SmurfoMix tijdens het avontuur.

Over de Smurfen

Blauw en schattig, met een lengte van slechts drie appels hoog, hechten de Smurfen waarde aan teamgeest, loyaliteit, optimisme, plezier en respect voor de natuur. Ze zijn in het begin misschien moeilijk uit elkaar te houden, maar elke Smurf heeft zijn of haar eigen bijzonderheid. Ze wonen in een dorp met paddenstoelvormige huizen, verscholen in het hart van een betoverend bos waar weinig mensen zich wagen

Ervaring van de Game – De Smurfen 2

Nog niet zo lang hebben wij een Nintendo Switch in huis en het is een beetje zoeken naar leuke spellen voor onze meiden. De Smurfen hadden we al een paar keer voorbij zien komen en elke keer zeiden we ‘dat lijkt ons echt een leuk spel’. Helemaal tof dat we deze hebben gekregen om deze te testen.

Na de installatie was het natuurlijk vechten wie er als eerste het spel mocht spelen. Het spel kun je in verschillende moeilijkheden spelen en dit kun je ten alle tijden wijzigen. We begonnen met de verhaallijn, deze is namelijk voor beginners. Het besturingssysteem moet je even onder de knie krijgen maar daarna speelt het spel makkelijk weg. Tussendoor slaat hij het spel automatisch op bij het passeren van een veer.

Onze meiden hebben er een leuk spel bij waarmee ze voorlopig even vooruit kunnen. Dit spel is dan ook een leuke cadeautip voor 5 december of een verjaardag.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20231214_112847

Game Review – Suika Game

De wintermaanden zijn van start en dat betekent dat we vaker en langer binnen zitten. We zien dan veel al...
20231214_111441

Game review – Fashion Dreamer

Waan je in een wereld vol fashion in Fashion Dreamer. Ontdek jouw gevoel voor mode en word een wereldberoemde influencer...
pizza co osmo

Pizza Co. – fun en leren in één

Of wij een spelletje uit wilden proberen? De ingrediënten: een iPad en pizza! Ik zeg top combi, want de iPad...