Game review – Fashion Dreamer

10 december 2023

Waan je in een wereld vol fashion in Fashion Dreamer. Ontdek jouw gevoel voor mode en word een wereldberoemde influencer in een virtuele wereld met de naam Eve, waar mensen hun unieke gevoel voor mode met elkaar delen. In Fashion Dreamer ontdek je de nieuwste modetrends en verken je de wereld met personages die Muses worden genoemd. Kleed de Muses op de manier die jij voor ogen hebt.

Shop hier het spel Fashion Dreamer

Top influencer

Om topinfluencer te worden is het de bedoeling dat je andere Muses van kledingadvies voorziet. Daarom is het erg belangrijk dat je de perfecte outfit samenstelt, om zoveel mogelijk Likes te verzamelen. Naast het samenstellen van bestaande items, is het ook mogelijk om zelf accessoires te maken in de game. Creëer je eigen showroom en versier deze met meubels, paspoppen en andere items. Andere Muses kunnen jouw outfits dan ook dragen.

Trailer…

Ga online

In de onlinestand is het mogelijk om creaties van andere spelers in te zien en jouw eigen creaties te delen. Geef likes aan de outfits die je mooi vindt en gebruik de drone om foto’s te maken van jezelf of met andere Muses. 

Wat vonden wij van het spel Fashion Dreamer?

In het begin moesten wij een beetje zoeken wat nu precies de bedoeling was bij het spel. Maar na een beetje heen klungelen konden we al snel wat meer opties doen. Door likes te geven bij andere spelers ontvang je kledingstukken. Hoe verder je speelt hoe meer opties er vrij komen. Zo kun je ook andere personages kleden etc. Onze meiden zijn dol op fashion en poppen aankleden. Dit spel is dus een dikke hit!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...