hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews knutselspeelgoed op reis, washimals cryola, meisjesspeelgoed, girlslabel, speelgoed review

Published on juli 27th, 2019 | by Mi-choe

0

Washimals Salon set voor op vakantie

De zomervakantie is begonnen, of begint bijna. De meeste vakantieplannen zijn al gesmeed en mochten jullie op vakantie gaan dan is het altijd wel fijn en leuk om iets van speelgoed mee te nemen. Al is het voor tijdens de autorit of een regenachtige dag. Na het grote succes van Washimals heeft Crayola nu dit gave knutselspeelgoed voor op reis gelanceerd.

Lees ook: vakantie musthaves voor je kind >>

Knutselspeelgoed voor op reis

Dit handige koffertje kun je overal mee naar toe nemen en bevat alles voor veel speelplezier. Crayola heeft een ontzettend uitgebreid assortiment van creatief speelgoed. Al voor de allerkleinste kinderen vind je hier leuk knutselspeelgoed om de motoriek en creativiteit te stimuleren. Maar ook voor op vakantie zorgt Crayola ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Of wat dacht je van het buitenspeelgoed? Ook handig om mee te nemen. Het is namelijk hartstikke leuk om op vakantie jouw creativiteit achter te laten.

washimals, washimals cryola

Washimals salonset

Washimals Salon to go

De Washimals staan bekend om de douche. Robyn vond het douchen namelijk het allerleukste van dit speelgoed. Dit knutselspeelgoed voor op reis is net even wat compacter. De dieren zijn iets kleiner en in plaats van een bad met douche waar water uit komt, kun je hier de dieren weer schoonmaken met de spray. Lekker sprayen en ze worden weer wit. Deze salon heeft een spiegeltje en je kunt je fantasie goed gebruiken voor het opmaken. Je kunt het diertje lekker borstelen, een happy smiley geven en natuurlijk de haartjes föhnen om ze zo klaar te maken voor een stralend optreden, of een loopje over de catwalk. Als de diertjes weer schoon zijn, moet je natuurlijk niet vergeten om te water even weg te gooien. Even het badje legen, zodat het weer schoon klaar staat voor het volgende avontuur. Robyn neemt dit knutselspeelgoed zeker mee op reis. Ze blijft tenslotte een echt meisje meisje ;).

knutselspeelgoed op reis, washimals cryola, meisjesspeelgoed, girlslabel, speelgoed review girlslabel

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑