hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews ses creative, ses knutselset, ses knutselen papier, knutselen met papier

Published on maart 30th, 2019 | by Mi-choe

0

Veerle gaat knutselen met papier

Vorige keer had Veerle met mozaiek steentjes geknutseld, en deze keer gaan we knutselen met papier. Leuk! In de vrolijk gekleurde doos zitten vellen met allerlei plaatjes erop, en met die plaatjes kun je knutselfiguurtjes maken. Je moet sommige vellen knippen met het schaartje wat erbij zit, en sommige figuurtjes kun je uitdrukken omdat het al voor gesneden is. Handig! Zo kan Veerle al een hoop alleen doen en hoef ik haar niet te helpen.

Bekijk hier Veerles knutselwerk van SES Creative Diamonds Mosaic

diy, knutselen met kinderen, knutselset, ses creative, ses papierstroken

vlinder maken, vlinder vouwen, ses creativeSES knutselen met papier

Als eerste maakt ze een vlinder. Ik help haar op weg door te vertellen wat ze moet doen, maar verder doet ze het alleen. Het lijfje bestaat uit 2 stroken papier die om en om gevouwen moeten worden. Ze gaat hard aan de slag. Met het in elkaar zetten van de vlinder help ik haar een beetje. En met de lijm die ook in de doos zit plakken we de mooie vlinder vast. Zo, die kan drogen. Knutselen met papier is nog leuk ook!

Daarna gaan we verder met een eekhoorn. Ook zijn lijf bestaat uit 2 stroken en Veerle gaat weer aan de slag. Eerst knipt ze de stroken los en daarna maakt ze het lijfje. Diep geconcentreerd doet ze haar best. En het resultaat mag er zijn! Na een middagje knutselen met papier staan er 2 mooie figuurtjes te drogen, dat was leuk! En morgen kunnen we weer verder, want er zitten nog veel meer beestjes in de doos!

ses creative, ses papierstroken, ses knutselsetSES Creative knutselsets

SES Creative heeft heel erg veel knutseldoosjes  voor meisjes en voor jongens. Het is een ideaal kadootje voor verjaardagen en ze zorgen voor een leuke activiteit als bijvoorbeeld het weer een keertje tegenzit.

Op deze doos staat dat het voor kinderen tussen de 3 en de 6 jaar is. Jonge kinderen zullen zeker nog wat hulp nodig hebben maar de iets oudere kinderen kunnen hier ook goed alleen mee aan de slag. Je hebt gegarandeerd een leuke tijd!

muizentrapje, knutselwerk, knutselen, samen knutselen

Leer vlechten in een paar simpele stappen >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑