Knutselen met diamond painting

2 januari 2021

Bij ons thuis spelen ze zijn ze graag creatief bezig. Dus wat doe je dan? Juist knutselen. Het pakket van Totum kwam als geroepen. Totum heeft altijd de mooiste knutselspullen, uren creatief speelplezier gegarandeerd. En knutselen met diamond painting hadden we nog nooit gedaan.

Bekijk hier de hoe je donuts maakt >>

Knutselen met diamond painting

Zoals je waarschijnlijk wel weet werkt knutselen heel ontspannend en het stimuleert de motorische vaardigheden van kinderen alsmede hun creativiteit en fantasie. Knutselen met diamond painting betekent opperste concentratie. Mooi om te zien hoe een kind er helemaal in op gaat. Het ruime assortiment aan doe-het-zelf-pakketten van Totum is zo uitgebreid, dat er voor iedereen wel een passende creatieve bezigheid te vinden is.

totum knutselset, knutselen met diamond painting, diamond painting unicorn

Zij hebben in het assortiment veel verschillende figuren om mooie creaties te maken met jouw favoriete film-of televisiekarakters zoals My Little Pony, Shimmer & Shine, Paw Patrol en zoveel meer. Heel grappig om hier te zien dat Frozen heeft plaatsgemaakt voor unicorns. De unicorn rage, ik word er zelf stiekem ook vrolijk van.

totum knutselset, totum unicorn, unicorn knutselset, totum diamond painting, knutselen diamond painting, diamond painting unicorntotum knutselset, totum unicorn, unicorn knutselset, totum diamond painting, knutselen diamond painting, diamond painting unicorn

Rosalie pakt met veel enthousiasme haar nieuwe knutselpakket uit. Het pakket bestaat uit:

  • Te schattige Unicorn elastiekjes, welke ook echt goed blijven zitten.
  • Unicorn haarbostel met glitters, je blijft kammen want daardoor bewegen de glitters door de borstel over het unicorn design.
  • Armbandje met bedels
  • Unicorn vlagslinger met diamond painting! Rosalie beplakt ijverig en vol concentratie met het bijgeleverde waskrijtje de kartonnen vlaggetjes met de diamantjes in de mooiste kleuren.

Bekijk hier Elyne’s review van Mandala Queens >>

Totum diamon painting vlagslinger

Er zit een handig bakje bij waardoor de diamantjes altijd de juiste kant op liggen. Knutselen met diamond painting betekent precisie en geduld. Er zijn in totaal 4 kaarten, Lint, Waskrijtje, Diamant houder en 6 kleuren meer dan 2500 diamant strassteentjes. Na afloop bevestig je de kaartjes aan elkaar met het lintje en je vlagslinger is klaar om op te hangen. Hier hangt hij al in haar slaapkamer.

De knutselsets van Totum zijn aantrekkelijk geprijsd en daardoor erg geschikt als creatief cadeautje voor elke gelegenheid. Totum is betaalbaar en staat bij ons op nummer 1 wat betreft verjaardagscadeautjes om te krijgen en om te geven. Super leuk meisjesspeelgoed! Neem bijvoorbeeld knutselen met diamond painting, deze koop je al voor rond de 8 euro. Dit zijn leuke prijsjes voor urenlang speelplezier!

totum haarborstel, totum haarelastiekjes, unicorn haarborstel, unicorn haarelastiekjes, unicorn armband
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

koningsdag knutsels

De leukste knutsels voor Koningsdag

Koningsdag komt eraan… Dat betekent dat er weer flink gefeest gaat worden in de dorpen en steden van Nederland. Knutselen,...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...