Vrolijke kinderwekkers met radio en nachtlamp in één

25 mei 2017

Is dat bij jullie thuis ook? De kinderen blijven het liefst de hele dag in bed liggen en komen er niet uit voordat jij ze wakker gemaakt hebt. Dan is een goede wekkerradio wel nodig. Bigben  Interactive heeft een nieuwe serie kleurrijke nieuwe kinderwekkers voor de jongsten in huis gelanceerd. Hiermee zijn vrolijke ochtenden voor zowel ouder als kind gegarandeerd. Een perfecte combinatie van functioneel en fun!

Een fijne ochtend voor het hele gezin
Ontmoet Stella, Ozzy en Teddy. Deze gloednieuwe wekkers waken over kinderen als zij slapen en het  assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag. Daarbij beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillendedesigns.

De RPE is een kinderwekker radio en nachtlamp in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje!

Favoriete kinderwekkers;

Ozzy – Dit groene vriendje is er special voor iedereen die een klein beetje ondeugend is. Hij neemt je graag mee op  avontuur in de diepe zee, het spannendesterrenstelsel of  omringt je met je favoriete dieren.

Stella – De Stella wekker is met haar roze kleur perfect voor iedere kleine  prinses. Stella versiert met haar projector de kamer met dieren, de sterrenhemel of als droomkasteel.

My Teddy – Teddy is voor de stoerste jongens thuis en tovert je kamer net als Ozzy om in de diepe zee, het sterrenstelsel of laat de leukste dieren zien.

Steel de show!
Voor wat oudere stoere meiden die hun dag graag beginnen met de laatste hits brengt Bigben de RR16 uit. Deze wekkerradio heeft een verwisselbare covers in kleurrijk roze, met een Engels design of stoere glitters.

Het compacte design past op elk nachtkastje. De wekker beschikt over een duaal alarm, nap, sleep en snooze knoppen als je net iets langer wil blijven liggen in de ochtend. De perfecte aanwinst voor iedere meidenkamer!

Shop alle wekkerradio’s hier

WINACTIE

Nooit meer verslapen en heerlijk radio luisteren op je eigen kamer. Gun je jouw kind ook eigen wekker voor op de kinderkamer? Doe mee met onze winactie en maak kans op een RPE kinderwekker radio en nachtlamp in één. Vul onderstaand formulier in en laat weten in welke kleur je deze wekkerradio wilt ontvangen (mint, roze of blauw). De naam van de gelukkige winnaar staat 6 juni hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen.

kinderwekkers, kinderwekkerradio, wekkerradio, kinderwekker

kinderwekkers, kinderwekkerradio

kinderwekkers, wekkerradio, kinderwekker met licht

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

verzwaringsdeken bij kinderen

Verzwaringsdeken bij kinderen

Toen Veerle een baby was, sliep ze ’s nachts erg goed. Al in de eerste week moesten we haar wakker...
kinderwekker-kinder-wekkers-roze-verwisselbaar-frontje-unicorn-regenboog

Kinderwekker: eindelijk uitslapen!

Elke ochtend is het weer een dikke tegenvaller. Je wordt wakker omdat er een klein meisje naast je bed staat....