Kinderwekker: eindelijk uitslapen!

14 april 2018

Elke ochtend is het weer een dikke tegenvaller. Je wordt wakker omdat er een klein meisje naast je bed staat. En als je dan op de wekker kijkt zie je dat het nog maar 06:00 uur is… Heb jij ook de stille wens dat ‘uitslapen’ weer kan in het weekend? Met deze speciale kinderwekker hebben wij de oplossing voor jou!

Je kan het de kids ook niet kwalijk nemen natuurlijk. Ze hebben nog niet dat tijdsbesef dat wij wel hebben. Zodra die kleine oogjes open zijn begint de dag en die dag eindigt zodra ze weer naar bed worden gebracht ’s avonds. Met behulp van de speciale kinderwekkers kan je dit tijdsbesef wat beter aanleren.

Kinderwekker met radio én nachtlamp

De vrolijke RPE kinderwekker heeft een projectie lampje, zodat je dochter ’s avonds relax in slaap kan vallen met een van de drie bijgeleverde projecties óf met een muziekje op de achtergrond. De wekker is in te stellen op twee verschillende tijden, en dat is handig als je bijvoorbeeld in het weekend op een andere tijd wilt wakker worden dan doordeweeks.

Deze leuke wekkers zien er niet alleen schattig uit, maar beschikken ook over een aantal super hippe functies. Zo kun je met behulp van de ingebouwde microfoon zelf een geluid opnemen dat je wilt laten afspelen als wekker. Bijvoorbeeld de favoriete muziek, zen-geluiden of misschien wel jouw stem! De knoppen aan de voorkant zorgen ervoor dat je het apparaat snel en makkelijk kan bedienen. Op het heldere LCD scherm kun je altijd de tijd aflezen.

Kinder wekkerradio met verwisselbaar frontje

Kan jouw dochter soms moeilijk kiezen tussen verschillende printjes of kleurtjes? De vrolijke kinderwekkers van Bigben hebben drie verwisselbare frontjes, zodat ze altijd een frontje kan kiezen waar ze op dat moment zin in heeft. En deze wekkerradio’s voor kinderen beschikken uiteraard ook over een FM-radio met dimbare LCD display en ‘Nap’, ‘Sleep’ en ‘Snooze’ functie.

De knoppen van deze kinderwekker voor kinderen zijn groot en dat maakt dat dit apparaat makkelijk te bedienen is. Op het LED display is de tijd af te lezen. Het scherm is verlicht, zodat de tijd ook ‘s nachts goed te zien is. Maar wees niet bang dat kinderen wakker liggen door het licht, want het scherm is dimbaar.

Shop alle wekkerradio’s voor kinderen hier

kinderwekker

Op zoek naar een wekkerradio voor jongens, kijk hier >>

Meer meisjesspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

winactie oçhill winnen win actie

Filmtip! The Jungle Bunch, World Tour + winactie

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle...
20230803_142609

De mooiste rugzakken voor meisjes + winactie

De vakantie is alweer (bijna) doormidden. De eerste weken zitten er alweer op en die waren helaas niet bepaald zonnig....
34165_164367_st_sd-high

Filmtip! Ladybug & Cat Noir + winactie!

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje....