Feest aan tafel!

18 mei 2017

Zelf leren eten is leuk en een ware ontdekkingstocht. Het gaat vaak gepaard met lekker kliederen en morsen. Zo zijn er diverse leuke ‘Aan tafel’ accessoires zoals een kinderservies, rietjes en fruitbakjes die het eten een stuk leuker, gezelliger en makkelijker maken. Bon Appetit!

——  eetsetjes, bordjes, bekers, bestek girlslabel, copy

 

Het mooiste kinderservies en bestek voor kleintjes

Een mooi bordje met leuke afbeelding, een beker met grappig detail en bestek die je niet kan laten liggen zo leuk, dat maakt eten tot een waar feestje. Een placemat maakt het helemaal af en is ook nog eens super handig tegen het morsen. Het is ook leuk om een eetsetje als kraamcadeau te geven. Als het moment voor het eerst hapje dan aanbreekt, staan de vrolijke beker, het kom en bord al te wachten. Er zijn diverse soorten eetsetjes. Het bamboe eetsetje ice cream ziet er super schattig uit, is erg handig en een lust voor het oog. Het servies is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe, kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten en dranken. Ook de prachtige eetset van Suavinex is mooi en praktisch en wordt geleverd in een mooie cadeaudoos. De set bestaat uit een placemat die zorgt dat de bordjes niet weg schuiven, een groot bord, een soepkom, een drinkbeker en een handige lepel. Deze set biedt een complete oplossing voor elke kleine ontdekker die zelf wil gaan eten. Uiteraard kan je ook zelf je unieke eetset samenstellen. Ook fruitbakjes en broodtrommeltjes voor onderweg zijn een must. Maak eten leuker, makkelijker en gezelliger!

Bekijk en shop de leukste kinderservies en bestek bij:

De Gele Flamingo

Kijk hier voor meer lifestyle tips en ideeën >>>

placemat, kinderen, wokje

Met deze wolkjes placemat wordt elke maaltijd een feest

eef lillemor, kinderservies en bestek

Eef Lillemor servies

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

tafelen met kinderen, kinderen aan tafel, slecht eten van kinderen

Tafelen met kinderen is echt niet te doen!

Tafelen met kinderen is soms als een hindernisbaan zonder einde! Althans bij ons dan hé! Het begint al met het opscheppen...
mamablog Girlslabel, meisjesmoeder, meisjesvader, papa weet alles

Papa weet alles!

Na een lange vermoeiende dag kom ik dan eindelijk om half 8 thuis!  Ik doe de deur open en de meiden...