Hippe kinderrugzak met letters

13 juni 2018

Het is ons opgevallen dat veel kindjes na de zomervakantie met een nieuwe rugzak naar school komen. Het is leuk om te zien hoe de kinderen elkaars tas bewonderen. Noortje is de onlinewereld van de tassen ingedoken en heeft via stoerekindjes.nl een hele stoere kinderrugzak ontvangen van met merk Kidzroom.

Kinderrugzak by Kidzroom

kinderrugzak, kidzroom rugzak, zwart wit kindertas, meisjestassenZe heeft gekozen voor een kinderugzak die voor zowel jongens als meisjes kan. Het nieuwe “genderneutraal” om in die termen te blijven. De rugzak is in een stoere kleurencombi: zwart-wit. De witte rugzak heeft zwarte letters en tekens en deze zijn niet allemaal egaal gedrukt. Ook zitten er her en der wat zwarte stippen op de tas. Dit geeft de tas een extra leuke / stoere uitstraling.

Wat deze rugzak meisje extra bijzonder maakt, en wat Noortje er erg leuk aan vindt, zijn de bruine kunstleren  accenten die erop zitten.

Alles past in deze tas

Noortje vroeg zich af of alles wel in de tas zou passen, dus de volgende dag hebben wij dit direct getest en jawel, alles past erin! De tas is iets minder breed dan haar huidige tas, maar dit is er allemaal in gegaan: een beker, een pakje, een broodtrommel en een fruitbakje.

Naast het hoofdvak waar dit allemaal in zit, zit er ook een voorvakje in. Dit is handig, want Noortje neemt elke dag haar spullen mee naar school voor haar allergie. Ze is gewend dat dat in haar voorvakje zit, dus ook in deze rugzak kan dit netjes opgeborgen worden.

Goedgekeurd door vriendinnetjes

Als Noortje de rugzak om heeft vraag ik of hij lekker zit. Ze kijkt me aan en zegt heel nuchter :  “ja” De blik in haar ogen zeggen mij dat ze denkt ‘waarom vraag je dat dat zie je toch?’ Als ik de tas nog eens goed bekijk zie ik dat de schouderbanden en de rugpand gewatteerd zijn. Dit verklaard een heleboel! Samen met haar vriendinnen heeft ze gekeken welke letters er op de tas stonden. De tas viel bij hen ook in de smaak!

Al met al een super leuke, fijne, stevige kinder rugzak! Een aanrader voor iedereen die voor zijn zoon/dochter een nieuwe rugzak zoekt!

Shop hier 

kinderrugzak, kidzroom rugzak, zwart wit kindertas, meisjestassen

kinderrugzak, kidzroom rugzak, zwart wit kindertas, meisjestassen

kidzroom rugtas, zwart wit rugtas

Bekijk nog veel meer leuke schooltassen >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meisjes jurken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pickpack_juni-249_websize_2000x

Pick & Pack – De ideale rugzak voor van alles!

Mee naar school, een dagje weg of uit logeren. In deze tas kan je van alles kwijt. Ben je op...
20230805114811_IMG_4703-1

Start het schooljaar met een mooie schoolset

De zomervakantie is alweer op de helft. Begin september start hier het nieuwe schooljaar. Ons dochtertje Sofie gaat dan verder...
20230803_142609

De mooiste rugzakken voor meisjes + winactie

De vakantie is alweer (bijna) doormidden. De eerste weken zitten er alweer op en die waren helaas niet bepaald zonnig....