De mooiste rugzakken voor meisjes + winactie

6 augustus 2023

De vakantie is alweer (bijna) doormidden. De eerste weken zitten er alweer op en die waren helaas niet bepaald zonnig. Het lijkt wel herfst! Gelukkig hebben wij iets om jullie op te vrolijken. Wij spotten namelijk de mooiste rugzakken voor meisjes en we geven er ook eentje uit de nieuwe collectie weg. Kijk snel verder, wedden dat je hier blij van word!

De nieuwste pareltjes

Wat een heerlijke collectie meiden rugzakken staat er weer online bij A Little Lovely Company. Frisse kleurtjes en vrolijke printjes sieren op de mooiste rugzakken voor meisjes. Wat dacht je van rugzak JOY met dat leuke printje, je raakt niet uitgekeken en vind iedere keer weer iets nieuws.

Ook de rugzak met STRAWBERRIES is fantastisch. De all-over aardbeitjes print geeft je een instant happy feeling!

Dan als laatste deze toch wel favoriete rugzak met ijsjes de, hoe kan het ook anders…. ICE-CREAM! Roze roze en nog eens roze, als je dochter daar niet blij van word…

Onze favoriet ICE-CREAM set kun je winnen

Ja je leest het goed! In samenwerking met A Little Lovely Company gaan wij deze te gekke rugzak weggeven aan één van onze lezers. Je kunt een ICE-CREAM set winnen bestaande uit een rugzak, lunchtrommel en drinkbeker. Maak jij jou meisje blij met deze te gekke set? Om kans te maken vul je onderaan de pagina het formulier in.

Nog meer mooie rugzakken voor meisjes

Ben je iets meer van de minder uitgesproken kleuren? Ook dan ziet je hier goed. Deze rugzakjes zijn fantastisch mooi maar in net wat rustigere tinten. De mooie printjes van bloemetjes en regenboogjes zijn ook nog eens hartstikke trendy.

Bijpassende lunchtrommels, drinkbekers en meer…

Om je schoolstuff compleet te maken zijn er ook super leuke bijpassende accessoires verkrijgbaar. Een handige broodtrommel, snackbakjes, drinkbeker of etui met daarop dezelfde print.

*** Deze winactie is gewonnen door Mischa Drost, veel plezier van deze gave schoolset!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
35071_161865_st_sd-high

Trolls 3 in Harmonie

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje....