Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

22 februari 2024

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het om heerlijk op de bank te ploffen en een filmpje te kijken. Bij Pathe Thuis hebben ze superleuke films voor kids zoals Dancing Queen en Robocar Poli. En wij mogen maar liefst 6 leuke filmpakketjes weggeven! Lees snel verder….

Bekijk hier meer leuke films en series voor kids

Dancing Queen

De wereld van de 12-jarige Mina staat op z’n kop wanneer een beroemde danser naar haar stad verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd en schrijft zich in voor zijn dansaudities, terwijl ze eigenlijk helemaal niet kan dansen.


De nieuwste bioscoopfilms vind je hier…

Ook de film Robocar Poli is leuk voor de kids

In Sandville, een stad omringd door zand en rotsen, is er een robotreddingsteam dat in auto’s kan veranderen en dat de veiligheid en vrede van de woestijn beschermt.

Winactie filmpakket Pathe Thuis

Wil jij ook van één van deze 6 filmpakketen inclusief filmcode winnen? Vul dan onderstaand formulier in en laat weten welke jij graag zou willen ontvangen. We geven van beide films 3x een pakket weg. Succes!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...