hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer meisjeskamer inspiratie, balletkamer, ballet beddengoed, kinderkamer inspiratie

Published on november 23rd, 2014 | by redactie

0

Showtime!

Droomt je dochtertje ervan om in de spotlight te staan? Van applaus en een staande ovatie uit de zaal? In de showbizz kunnen ze alle kanten op. Of ze nu iedere avond in het theater op de bühne staat, een spectaculaire goochelshow geeft, in een musical of een theatervoorstelling speelt. Als ze maar kan stralen. Wat maakt het optreden nu zo leuk? Mooie jurken en hakschoentjes aan, optutten voor de spiegel en even doen alsof je iemand anders bent. Acteren of laten zien welk talent je allemaal in huis hebt. En als je dat nu aan alle vriendjes en vriendinnetjes kan laten zien in je eigen kamer? Dan is het showtime!

Showtime, knuss theaterbed, meisjeskamer inspiratie, kinderkamer inspiriatie

 

Uit een oud naaidoosje komen deze prachtige knopen in pasteltinten, om de verkleedkleding te versieren of om de kleding weer in oude staat te herstellen. Een creatief uitgangspunt voor deze kinderkamer inspiratie is het knopen behang. Aangezien dit behang een vrij druk patroon heeft, is het toch rustig gezien de prachtige pasteltinten. We combineren de grijze kleur, met een zacht roze tint. We kiezen voor de kleuren Gentle Lavender, Delicate Rose, Delicate Lavender van Flexa.

In dit geweldige theaterbed kun je s ’nachts dromen over een carrière in de showbizz. Het bed is er natuurlijk om heerlijk in te slapen, maar nog leuker, je kunt het ombouwen als podium!

—————————–snurk ballerina, ballerina beddengoed, ballerina dekbed

Beddengoed ballerina

Als je alleen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes uren geoefend hebt voor de show, dan kan de voorstelling beginnen. Wellicht is het mogelijk om in de kinderkamer van je kleine balletdanseres een grote spiegel op te hangen zodat ze haar danspasjes kan oefenen voor de spiegel. Als er dan publiek naar je voorstelling komt kijken kunnen ze plaats nemen op het theaterbankje. Zo kunnen ze de voorstelling vanaf de eerste rij komen bekijken. Mama, papa en opa’s en oma’s mogen natuurlijk vooraan gaan zitten. Naast het bed staat het kledingrek, dit is de kleedkamer waar alle mooie verkleedjurken en pakken (en je eigen kleding) aan het kledingrek komen te hangen. Zo blijven ze netjes en overzichtelijk op een rij. Wat is het toch heerlijk om je zo vaak te kunnen verkleden. Aan de andere kant van de kamer kun je een kleine make up tafel plaatsen. waar alle haaraccessoires en make up op komt te liggen. Opmaken als een prinses, een ballerina of een goochelaar. Al deze prachtige verkleedsets met bijpassende accessoires zoals schattige  ballerina’s en kroontjes kun je mooi en netjes opbergen in de roze verkleedkist.

Dit theater is bijna compleet. Om het nog gezelliger te maken in de kamer worden er vlaggetjes en pompoms opgehangen. Het is showtime!Foto Pinterest

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑