hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle kinder koffer, kinder trolley

Published on oktober 21st, 2021 | by Wiljo

0

Logeren in de vakantie; dit gaat er zeker mee!

´Mam, hoeveel nachtjes slapen nog voordat ik bij oma en opa ga logeren?’ Veerle kijkt me aan met een vragend gezicht. Ze wil zo graag gaan logeren bij haar oma en opa, dat is altijd feest en ze wordt zo heerlijk verwent daar. Maar ze moet nog een paar dagen geduld hebben antwoord ik haar. Het is nu dinsdag en vrijdag gaat ze twee nachtjes logeren.

Logeren bij oma en opa

Ondertussen heeft ze een mooie aftelkalender gemaakt, zo kan ze de nachtjes aftellen. Zelf wonen we in het rustige Brabant, maar opa en oma wonen in Zuid-Holland, midden in de randstad en Veerle kijkt haar ogen uit. Vliegtuigen die om de haverklap overvliegen, treinen, trams en de metro. Een heel avontuur.

Wat een super leuke panda koffer!

De leukste kinder trolley ooit!

Omdat Veerle steeds een beetje groter wordt werd een weekendtas toch echt te klein en van Croon & Croon design mochten we een mooie kinder trolley uitproberen. Dat kwam precies op het juiste moment! Terwijl ik een kijkje neem op hun prettige overzichtelijke website zie ik een heleboel moois staan, en zeker niet alleen voor kinderen. Met mijn hebberige ogen bekijk ik alles dat ze hebben, het aanbod is enorm en vooral heel hip. Mijn oog valt op een prachtige maan als lamp die werkelijk boven de walnoten voet zweeft. Wauw, magisch! Maar ook moderne fruitschalen, design vogelvoerhuisjes die je tuin nét dat extra’s geven en zulke kekke vaasjes die ik jammer genoeg nooit in de winkel tegenkom. Ook is het fijn om te lezen op de website dat er veel duurzame producten worden verkocht die veelal uit gerecycled materiaal bestaan met respect voor mens en natuur.

´Ho stop mama, terug naar waar je voor komt, een reistrolley voor Veerle!´ Ik klik door en kom in de ‘kids’ afdeling terecht, vol met tassen, toilettasjes, rugtassen en reistrolleys. Mijn oog valt op een roze exemplaar met een leuke panda en stipjes. Perfect voor Veerle en we wachten ongeduldig tot hij binnenkomt.

Gemaakt van PET flessen

De volgende dag al komt er een mooi pakket binnen. Veerle is naar school en ik pak het uit. Deze prachtige koffer is gemaakt van gerecyclede PET flessen komt tevoorschijn, de maat is precies goed om een paar dagen te logeren. Ook leuk is het persoonlijke kaartje dat Laura heeft geschreven. Ik bekijk de trolley eens goed, het heeft 2 vakken waarin je kleding en spulletjes kunt doen, aan de ene kant kun je het vastzetten onder elastieken banden die je vast kan klikken met een schuifgesp, en aan de andere kant is een vak onder een rits, handig is dat je wel kunt zien wat er in het vak zit omdat het materiaal van gaas is. De handgreep is in hoogte verstelbaar dus ook kleinere kinderen kunnen gemakkelijk met de trolley lopen. Als Veerle thuiskomt is ze in de wolken, een eigen kinder trolley en nog wel zo´n mooie!

Eindelijk is het vrijdag en Veerle mag gaan logeren. Met een volle trolley stappen we in de auto en rijden we richting het noorden. Even lekker naar opa en oma, lekker kroelen en leuke dingen doen. Na een kop koffie ga ik weer richting huis en terwijl ik naar de auto loop probeer ik nog te zeggen dat ze zich netjes moet gedragen en niet te veel mag snoepen. Maar gehoord word ik niet meer, door geen van 3…

En er kan genoeg in!

WINACTIE

Kan jouw kind ook een fijne trolley gebruiken om te logeren of voor de vakantie? Dan is dit je kans! Wij mogen een kinder trolley naar keuze verloten. 

Vul onderstaand formulier in en laat weten welke trolley jij wilt winnen (KIJK HIER). De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Ria Venhovens. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij jouw gewenste trolley zsm thuisgestuurd krijgt. Heel veel plezier ermee!

LEES OOK:

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑