3 reizen die je met je bestie wilt maken! 

16 september 2023

Een girlstrip is áltijd een goed idee, of het nu een dagje shoppen is of een maand rondtrekken in een ver land. Het verdiept jullie band en geeft jullie de ruimte om écht even quality time te hebben. Je gaat ongetwijfeld dingen meemaken waar jullie je hele leven nog aan terug zullen denken. Van hilarische momenten tot spannende avonturen, een goede girlstrip heeft het allemaal. Welke avonturen je sowieso samen een keer moet maken? Hier de drie tips.  

1.     De verre reis 

Een weekend weg dichtbij huis is altijd een goed idee, maar één keer die verre reis samen maken is ook echt een must-do. Een verre reis is een compleet andere beleving. Jullie worden beiden uit je comfortzone getrokken en leert elkaar nog beter kennen. Alleen de lange reis vraagt al om het nodige aanpassingsvermogen, iets wat een goede vriendschap gelukkig gemakkelijk aankan. Wat momenteel aanraders zijn? Denk aan Mexico en Bali, beide bestemmingen wat voor een girlstrip alles heeft. Van strand en zon tot gave uitgaansgelegenheden. Maar ook voor een flinke dosis cultuur kun je in deze landen terecht. Houd er wel rekening mee dat er vaccinaties voor Mexico en ook vaccinaties voor Indonesië nodig zijn.  

2.     De stedentrip 

Een paar dagen naar een heerlijke stad is ook echt een trip die jullie samen moeten maken. Boek een fijn hotel, hobbel van hotspot naar hotspot en laat die creditcard lekker zwaaien in die mooie boutiques. Een echte girlstrip waar je met een man écht niet dezelfde ervaring gaat krijgen als met je bestie. Of het nu Parijs, Barcelona of Berlijn is. Iedere stad heeft zijn eigen voordelen. En die avond flink doorhalen? Die moet ook zeker op jullie lijstje. 

3.     De roadtrip 

De laatste trip die jullie echt eens moeten maken is de roadtrip. Of je nu met de eigen auto gaat, of met een gehuurde (cabrio!) auto, dat maakt niet uit. Maar ga samen op pad en zie wel waar het jullie brengt. Trek naar Zuid-Europa, boek pas hotels op het allerlaatste moment en ga op avontuur. Uiteraard is dit een spannende trip, maar als er één trip is wat zeker weten hilarische avonturen gaat opleveren dan is het deze wel. 

Kortom, een beste vriendin is een geschenk in je leven. Deze band koesteren en uitbreiden is perfect te doen door middel van het maken van een leuke trip samen. Je hebt een heel leven om deze te plannen en ervaren waarbij bovenstaande trips zeker niet op jullie lijstje mogen ontbreken. Veel plezier! 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
Ontwerp-zonder-titel

Gezond de winter door met kleine kinderen 

Iedereen met kleine kinderen weet vast wel hoe snel griep en andere ziektes zich kunnen verspreiden in kleuterscholen. Nochtans zijn...
pexels-allan-mas-5623681

De mooiste meisjesmode voor de herfst. Dit worden de trends!

Met de herfst in aantocht is het tijd om de garderobe van je kleine fashionista aan te vullen met de...