Happy shopping voor Kerst

21 december 2018

Wat komt er dit jaar onder de kerstboom te liggen. Als ik kijk naar hoe het bij ons altijd ging dan was het Sinterklaas brengt het speelgoed en de Kerstman komt met kleding, verwen producten en leuke items voor je kamer. En als er dan speelgoed is dan zijn het meestal de gezelschaps spellen of puzzels. De data liggen zo dicht bij elkaar en het is steeds meer een gewoonte om beide happenings met cadeaus te vieren. Ik ben benieuwd hoe jullie dat doen.

De leukste kerstcadeautjes

Voor de kerst heb ik een overzicht gemaakt van mijn favorieten bij De Gele Flamingo. En dan met fijne luxe items voor kamer, aan tafel en items die je misschien niet ‘zomaar’ koopt. (deze leuke #Christmas sweater natuurlijk wel) Dan is wat cadeautjes onder de kerstboom de perfecte aanleiding! Happy shopping.

Voor aan tafel is ook zoveel leuks te vinden. Zelf ben ik groot fan van de tijdloze klassieker Design Letters. En bij mijn oudste is nu de eerste interesse voor klok kijken begonnen dus toen ik dit bord zag moest die in mijn Kerst lijst aanbeveling.

kerst-cadeautjes-meisjes-houten-speelgoed copy

Take me away

Deze koffer van Olli Ela is niet alleen leuk voor een logeerpartij of vakantie.   Het is echt een kinderformaat. En hij ziet er zo mooi uit, dat het eigenlijk zonde is om deze koffer over straat te slepen. Je kunt hem ook in de slaapkamer een vaste plek geven en gebruiken als opbergruimte. Het elastiek om de koffer zorgt ervoor dat je hem een persoonlijke touch kunt geven door er iets leuks achter te steken. Misschien je lievelingsknuffel? Of een fijne sjaal, of boek? Hij is er ook nog in het zacht roze, oker en bruin. Allemaal stijlvolle, subtiele tinten. Wat een leuk kerstcadeau!

Houten speelgoed onder de kerstboom

En ieder jaar komt de Kerstman ook met een kerst cadeau voor onze meisjes welke niet onder de kerstboom past. Iedere keer weer een uitdaging om het verborgen te houden en hoe de ontvanger naar het cadeau te begeleiden. Een briefje in een klein doosje verstoppen? Een klein pakje vastmaken aan een touwtje welke verbonden is met het grote cadeau? Want hoe verstop je zo’n leuke Plan Toys keuken onder een kerstboom? Alle tips zijn welkom.

kerst-cadeautjes-meisjes-houten-speelgoed copy

Houten brood rooster set

Snijdbaar houten fruit assortiment

Houten weegschaal

Houten koffiezetapparaat

Plan toys keukentje Neo

Houten Saladeset

En ben je ook aan het bedenken hoe je de tafel gaat versieren met kerst? Vergeet dan ook niet even te kijken bij de party collectie op de site. Er zijn diverse glitter confetti, kerst bordjes en bekers en Merry Christmas cake toppers te vinden.

Lees ook: het leukste meisjesspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...