ANNULERING!!! MAGISCHE BOS VOORSTELLING: Ze leefden nog lang en gelukkig! + WINACTIE

8 juli 2021

Zijn jij en je kids gek op sprookjes, theater en prinsen en prinsessen? Dan is dit echt iets voor jullie! Op zaterdag 17 en zondag 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een magische plek waar de kindervoorstelling: ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’  plaatsvindt.

KIJK HIER VOOR INFORMATIE

Kindervoorstelling

Speciaal voor dit weekend, zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021, is de kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig geschreven waarin kinderen leren prins en prinses te worden.

De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses. Hoe leuk is dat?! Hier staat jouw kleine prinsesje vast vooraan 🙂

Bestel hier je tickets

Ze leefden nog lang en gelukkig

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”, waarmee hij iedereen wil waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen. 

Wanneer de verhalen over dit nieuwe boek Raponsje’s koninkrijk bereiken, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.

Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is? Alleen de tijd zal het leren…

Waar wordt de kindervoorstelling gehouden?

Data:                   17 en 18 juli 2021

Tijd:                    Entree 12:00 uur, voorstelling 13:00 uur

Duur:                  De kindervoorstelling duurt een halfuur. Daarna is er een meet & greet met de prins en prinses bij het kasteel.

Kosten:               €15,- voor kinderen en volwassenen vanaf 1 jaar. Tot 1 jaar is gratis.

Gezellig dagje uit

De magische omgeving van het prachtige kasteel Groeneveld met het mooie bijbehorende bos is echt dé perfecte omgeving voor een geweldige kindervoorstelling, en ook zeker leuk voor ouders! De bosvoorstellingen zijn coronaproof. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM richtlijnen.

Voor de kids is er een speciale, lekkere en gezonde kidsbox samengesteld door Grand Café Groeneveld. Ouders kunnen koele drankjes en borrelboxen bestellen. Maak er een super leuke dag van en laat je kind gerust verkleed als prins of prinses komen! Na de voorstelling en meet & greet kun je nog verder borrelen of een koninklijke boswandeling maken in de omgeving.

Kampvuurconcert

Het hele weekend zal de kasteeltuin van kasteel Groeneveld in het teken staan van het Kampvuurconcert. Ook voor volwassen worden er dit weekend geweldige concerten gegeven die je niet wilt missen! Al zittend geniet je  in de buitenlucht van een zittend kampvuurconcert met optreden van Julia Zahra, Xander de Buisonjé, Tim Akkerman, Hazes Tribute – Jeroen Visser en nog veel meer.

KIJK HIER VOOR ALLE OPTREDENS

WINACTIE – win 4 vrijkaarten ANNULERING!!!

Helaas heeft de organisatie van Kampvuurconcert in overleg met de gemeente en locatie moeten besluiten om de kampvuurconcerten en bosvoorstellingen te annuleren. Omdat het met de nieuwe Corona maatregelen niet mogelijk is het goed en veilig te organiseren. Het betekent wel dat er nieuwe data volgen. Zodra deze bekend zijn zetten wij onze winactie voort. Wij hopen jullie snel meer duidelijkheid te kunnen geven.

ze leefden nog lang en gelukkig, kampvuurconcert, kindervoorstelling

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

prinsessenkamer

Een prinsessenkamer waar je dochter volledig in haar rol opgaat

Is je dochter een echte diva, een prinses in de dop? Dan wil je natuurlijk een mooie prinsessenkamer maken. Zo...
prinsessenjurk met vleugels, vlinderprinses, souza verkleedkleding

Prinsessenjurk met vleugels voor Amber

Wij hadden zo veel geluk! We mochten een verkleedpak van Souza! uitzoeken. Uiteraard is Amber gek op verkleden, net zoals...
prinsessenjurk, verkleedjurk, verkleedjurk meisje, verkleden meisje, prinses meisje

Een mooie prinsessenjurk voor echte prinsessen

Wie een mooie prinsessenjurk zoekt, moet zeker even een kijkje nemen bij Prinsessenjurk.nl. Ik zeg wel ‘even’, maar voor je...