Prinsessenjurk met vleugels voor Amber

21 februari 2020

Wij hadden zo veel geluk! We mochten een verkleedpak van Souza! uitzoeken. Uiteraard is Amber gek op verkleden, net zoals vrijwel elk ander kind. Ze is gek op roze, tule, prinsessen en alles wat daarbij hoort. Het was dan ook best een moeilijke keuze, aangezien de website van Souza! bomvol staat met de meest prachtige prinsessenjurken. Toch was ze al vrij snel overtuigd van haar keuze. Het mocht een prinsessenjurk met vleugels worden.

Prinsessenjurk met vleugels

Tijdens het scrollen langs de meest sprookjesachtige jurken, kwamen we voorbij een echte meisjesdroom. Een jurk met een roze tule rok en een bovenstukje van gouden pailletjes met paarse vlindertjes erop. Alsof alleen dat nog niet genoeg was, kwam deze jurk met de mooiste gouden glitter vleugels ooit! Amber was verkocht, deze moest het worden!

prinsessenjurk met vleugels, vlinderprinses, souza verkleedkleding

Een meisjesdroom!

Een paar dagen later kwam de prinsessenjurk met vleugels binnen, heel netjes verpakt. In het echt is hij nog mooier dan op de foto’s! We hebben ook wel eens wat goedkopere verkleedjurkjes gehad en je ziet een enorm kwaliteitsverschil. Deze jurk is écht heel mooi! De rok is niet alleen roze zoals we dachten, maar heeft ook paarse en gouden stukjes tule onder de bovenste roze laag zitten, waardoor die er heel mooi doorheen schijnen. Onder de tule lagen zit nog een glanzende roze onderrok, waardoor het niet doorschijnt en beter op z’n plek blijft zitten.

Het bovenstukje is van een soort fluweel gemaakt, met de pailletjes erop genaaid. Hierdoor zit het super lekker! De bandjes zijn verstelbaar, waardoor Amber van deze jurk nog lang plezier zal hebben.

prinsessenjurk

Vleugels

En dan de vleugels….je kan ze met elastieken bandjes om je armen aantrekken. Heel makkelijk zelf aan en uit te doen dus. In het midden van de vleugels zit een lichtroze tule stukje waardoor het heel netjes afgewerkt is en het één geheel is met de jurk.

Alles bij elkaar is dit echt een  fantastisch sprookjesachtige outfit en ik heb een dolgelukkig meisje.

verkleedvleugels, vlinder verkleedset!

prinsessenvleugels, verkleedvleugels

Meer meisjes verkleedkleding >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

carnavalskleding meisje kostuum

Hoe ga jij verkleed met carnaval? Meisjes inspo..

Het zit er weer aan te komen hoor… De CARNAVAL!! De echte carnavalsvierders zijn er al maanden druk mee bezig....
ze leefden nog lang en gelukkig, kampvuurconcert, kindervoorstelling

ANNULERING!!! MAGISCHE BOS VOORSTELLING: Ze leefden nog lang en gelukkig! + WINACTIE

ze leefden nog lang en gelukkig, kampvuurconcert, kindervoorstelling, prinses, prins en prinses, theatervoorstelling
kinder make up, make up voor kinderen

Kleine diva’s oplet: deze make-up is speciaal voor kinderen

Wat nou als je 6 jaar bent en dol bent op make-up en hippe tasjes? Een echte kleine Diva. Maar...