Trendy én op tijd

14 februari 2018

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat geldt ook voor horloges, het welbekende klokje om de pols. Dat een horloge de tijd aangeeft, is denk ik wel duidelijk. Maar naast dat functionele aspect, maken trendy horloges voor dames je outfit helemaal af. Met meerdere exemplaren om af te wisselen kun je de ene dag voor stoer gaan en de dag erna voor klassiek.

Van analoog tot digitaal en van klassiek tot sportief. Het handige sieraad is in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar.  Je kunt niet alleen uit allerlei soorten klokjes kiezen, maar ook uit verschillende soorten banden. Welke je kiest hangt af van waar jouw voorkeur naar uit gaat. De één kiest voor een comfortabel leren bandje en de ander kiest voor een stoere stalen band, omdat deze lang meegaat. Is je keuze toch op leer gevallen? Dan hebben we één tip: draag de horloge niet te strak. Zo kun je langer van je leren bandje genieten en je hoeft ook niet binnen ‘no time(haha) een nieuwe te kopen.

horloges voor damesHorloges voor dames

Bij het vinden van hét perfecte horloge is het wel eens lastig om te kiezen welk merk nou echt bij jou past. Ik zelf heb een geheel zwart horloge. Ik vind dat dat bij elke outfit goed staat. Maar eerlijk is eerlijk: dat moet ook bij je persoonlijkheid passen. Vind je zwart een beetje to much? Horloges voor dames zijn ook verkrijgbaar in de kleuren goud, rosé goud en zilver. MOOI!

En dit is wel echt de tip van de dag: bij de klokjes van CLUSE kun je de horlogebandjes gemakkelijk verwisselen. Hoe leuk is dat!? Dus vandaag kies je voor een stijlvol zwart leren bandje, en morgen kies je voor een gouden metalen band. Zo lijkt het net alsof je iedere keer een ander horloge om hebt. En de wijzerplaat? Ja, ook de wijzerplaat kun je uit allerlei kleuren kiezen.

Ik ben benieuwd: heb jij je horloge heel bewust gekozen of wissel je af?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
Ontwerp-zonder-titel

Gezond de winter door met kleine kinderen 

Iedereen met kleine kinderen weet vast wel hoe snel griep en andere ziektes zich kunnen verspreiden in kleuterscholen. Nochtans zijn...
pexels-allan-mas-5623681

De mooiste meisjesmode voor de herfst. Dit worden de trends!

Met de herfst in aantocht is het tijd om de garderobe van je kleine fashionista aan te vullen met de...