Hoe lang gaan we nog door met Sinterklaas?

2 december 2020

Op welke leeftijd geloven kinderen niet meer in Sinterklaas? Ik weet nog wel wanneer mijn Sinterklaas bubbel barstte. Een meisje uit de klas had het mij verteld. En wat vond ik dat erg zeg. Ik vond het een heerlijke tijd als kind en ik vond het heel vreemd en onwerkelijk dat er dus niks van waar was. Wat hebben we dan al die jaren gedaan?

De leukste sinterklaas cadeautjes voor meisjes >>

Het laatste jaar in Sinterklaas geloven

Dit zal het laatste jaar zijn dat Robyn nog in Sinterklaas geloofd. Ze weet inmiddels dat er een groot Sinterklaasgeheim is, alleen ze weet nog niet wat. Klasgenoten en ook vriendinnetjes weten dat Sinterklaas niet bestaat, maar mogen niks zeggen. Even twijfelden we, moeten we het dan dit jaar al vertellen? Maar ik vind het nu wel erg kort dag en ze heeft er al echt zin in. Dit jaar wil ze viool spelen voor Sinterklaas en ze is al bezig met haar verlanglijst.

hoe lang gaan we nog door met sinterklaas

Mooi Pietje Robyn

Steeds meer vragen

Er komen steeds meer vragen waar ik ook niet 1,2,3 antwoord op heb. En ik merk dat ik t maar een beetje uit de weg ga. Gister vroeg Robyn weer wanneer zij het grote geheim krijgt te horen. Op ieder detail in het Sinterklaasjournaal wordt nu gelet. Zolang Sef deze twijfels nog maar niet meekrijgt, vind ik het best. Ben stiekem wel benieuwd hoe dat volgend jaar dan gaat, als Robyn niet meer in Sinterklaas gelooft. Gaan we dan weer met zijn vieren naar de intocht, koukleumen langs de kant als hij Schiedam binnen vaart?

En gaat ze dan toch vertellen wat ze op haar verlanglijst heeft staan, hard meezingen bij de schoen en viool spelen voor Sinterklaas? Ik hoop het wel. Ik hoop dat Sef nog een paar jaar kan genieten van deze gezelligheid. En ikzelf ook. Ook deze tijd krijg je niet meer terug, dus ik geniet er nog even van. Hoe gaat dat bij jou thuis, als de oudste niet meer in Sinterklaas gelooft?

hoe lang gaan we nog door met sinterklaas

Super toffe Sint cadeautjes voor de jongens >>

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
466458648e1ce016d7cec88628eb6f85

De mooiste surprises voor meisjes.

Het is weer bijna knutsel tijd. Gelukkig is er meer dan genoeg inspiratie als het gaat om surprises voor meisjes....
nanana suprise backpack bedroom

Je Nanana surprise pop gaat overal mee naar toe..

Mama’s stop met zoeken, dit is hét cadeau voor je dochter. Is ze dol op poppen en schattige zachte accessoires?...