hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle gund knuffels, knuffelhondjes, knuffeldieren, kinderknuffels

Published on april 9th, 2016 | by redactie

0

Heerlijke knuffels van Gund

De knuffels van Gund zijn heerlijk lief en zacht en van een super kwaliteit. Gund is een oud, gerenommeerd americaans merk dat al bestaat sinds 1898. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in en beroemd om hun knuffelberen. Perfecte vriendjes voor jouw kind en zeer populair bij kleine en grote meisjes. Gund heeft echter inmiddels veel meer soorten knuffels in het assortiment dan alleen de knuffelberen. De Gund knuffels zijn populair en hebben in USA diverse awards gewonnen. Wij vinden ze vooral super schattig en heerlijk zacht!

Gund knuffels

Inspelend op actuele trends in social media hebben ze knuffelversies ontwikkeld van “Boo the cutest dog in the world” en “Grumpy cat”. Beide een fenomeen op internet. De knuffels hebben een treffende gelijking met de echte, real-life, diertjes. Boo is een fenomeen op Youtube en heeft een facebook pagina met 11 miljoen volgers. Een regelrechte hit dus. Boo is er in vele uitvoeringen (lees pakjes) verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld als beertje, konijntje, cowboy en draakje. Superleuk om als cadeau te krijgen of te geven!

Schattige knuffelberen en knuffelhondjes

Als jij ook je eigen schattige knuffelbeer of Boo wilt, neem dan een kijkje bij Hippebeestjes.nl, waar de knuffels van Gund verkrijgbaar zijn. Kijk ook eens op Hippebeestjes.nl voor nog meer leuke pluche knuffels!

gund knuffels, knuffelhondjes, knuffeldieren, kinderknuffels

Shop the Look Girls >>

Bekijk meer trendy kleding voor meisjes >>

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑