Handige tips voor een betaalbare kinderkamer

3 maart 2019

Het leven (met kids) is al duur genoeg en het aanbod is gigantisch. Hoe kun je een goedkope kinderkamer realiseren? Het begint met een goed plan en een lijstje. Om te voorkomen dat je meer koopt dan je nodig hebt is het handig om een lijstje te maken als je gaat shoppen. En let goed op waar je iets gaat kopen. Waar koop je gordijnen in de juiste maat? Wat is onze smaak?

Tips voor een make-over van de meisjeskamer >>

Lang leve Marktplaats voor de meubels

Iedereen kent Marktplaats wel en heel veel mensen zijn er actief mee in de weer. Stel zoektermen in zodat je een melding krijgt als er weer iets te koop wordt aangeboden van wat jij zoekt. En natuurlijk is het ook een makkelijke manier om zelf van je spullen af te komen. Zo kun je iets terug verdienen en dat scheelt weer voor als je iets anders gaat kopen voor je goedkope kinderkamer.

goedkope kinderkamer, meisje-met-borstel-op-ladder-dichtbij-muur_23-2148037911Koningsdag komt er aan voor de accessoires

Wie goed rondkijkt tijdens alle rommelmarkten op Koningsdag kan hele leuke spulletjes vinden de aankleding vinden voor een habbekrats. Natuurlijk moet je goed opletten of het niet kapot is of incompleet. Maar je kunt er echt hele leuke dingen vinden voor een goedkope kinderkamer, die je in een winkel niet zo snel vindt. Het is wel eens leuk om echte eyecatchers te zoeken, die afwijken van wat iedereen al thuis heeft staan. Of misschien zie je iets dat je zelf een andere kleur kunt geven, bijvoorbeeld. Maak het eigen!

Online shoppen voor een goedkope kinderkamer

Tegenwoordig zijn er veel online shops met speciale aanbiedingen, maar ook met standaard lage prijzen. Waarom meer betalen als het ook goedkoper kan? We willen tenslotte wel een leuke, goedkope kinderkamer. Hou ook veilingsites in de gaten. Het is vaak iets meer gedoe, maar de prijzen zijn echt aantrekkelijk.

gordijnen op maat, voordeelgordijnen, goedkope gordijnen, budget kinderkamer, goedkope kinderkamerGoedkope gordijnen op maat zijn een investering zeker waard. Het hoeft niet duur te zijn, maar mooie gordijnen dragen bij aan de sfeer van de kamer. Tegenwoordig kun je low budget gordijnen op maat laten maken in allerlei hippe prints en kleuren, dus er is vast iets van jouw smaak te vinden. En als ze eenmaal hangen, dan kun je er jaren plezier van hebben. Dus kies gordijnen met een kleur en print die redelijk tijdloos zijn, dan ben je het ook niet snel beu.

Wij kwamen zo veel leuke gordijnen tegen voor de kinderkamer, van Frozen, tot flamingo’s, Barbie en zelfs vrolijke macarons. Maar ook effen gordijnen zijn een aanrader, vaak wordt een kamer al vrolijk en vol door de accessoires en dan zijn effen gordijnen vaak precies goed.

goedkope kinderkamer

Leuke themakamers voor meisjes >>

10 TIPS betaalbare kinderkamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

winactie oçhill winnen win actie

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
PB203216

Een feestelijke outfit voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan en daarbij hoort natuurlijk een feestelijke outfit. Met kerst in een nieuwe jurk aan het...