hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews Filly Butterflies, trendy meisjesspeelgoed, filly butterfly

Published on oktober 17th, 2014 | by redactie

0

Filly Butterfly; gevleugelde speelgoed paardjes

Waan je in de wondere wereld van Filly Butterfly! Vindt jouw kind het geweldig te spelen in een fantasiewereld? Dan zijn de Filly Butterflies uit de fantasiewereld Papillia het speelgoed waarmee zij hele avonturen kunnen beleven in hun eigen wonderwereld.

Filly Butterfly

De schattige gevleugelde speelgoed paardjes veroveren dit najaar de harten van jonge meisjes! Elke Filly heeft prachtige vleugels in kleuren van de regenboog en een gouden kroontje met kleurrijke voelsprieten en een fonkelend SWAROVSKI®-element. De Filly Butterflies hebben een fluweelzachte vacht, waardoor er heerlijk met ze geknuffeld en gespeeld kan worden.

Er zijn in totaal 25 Filly’s en diverse prachtige speelsets, bekijk ze allemaal hier >>>

Filly Butterflies, paardjes met vleugels, meisjesspeelgoed

Speelgoed paardjes

Robine en Elise waren al eerder gefascineerd door deze gevleugelde vriendjes en zijn er helemaal lyrisch van. Ze waren blij verrast toen er een aantal Filly’s getest mochten worden. De meiden bedenken samen hele rollenspellen en werken ze uit! De  Filly Butterflies zijn lekker zacht, hebben vrolijke kleurtjes (aldus de dames), zijn handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen. Wij sparen zeker nog even door om de collectie compleet te maken.

De Filly Butterflies zijn in het buitenland al een groot succes en worden in meer dan 50 landen verkocht. In Duitsland zijn Filly Butterflies zelfs verkozen tot het nummer 1 meisjesspeelgoed.

TIP: Voor meiden die maar geen genoeg kunnen krijgen van de  “gevleugelde vriendjes”, zijn er twee gratis apps te ontdekken over de wereld van de Filly Butterfly: Filly Photo Fun en Filly Cup Cake Shop. Met de Filly Photo Fun app kunnen meiden zichzelf in Papillia™ wanen en op de foto met hun favoriete Filly. In de Filly Cup Cake Shop app helpen meiden de Filly’s met het maken van de heerlijkste cupcakes. Beide apps zijn gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

meisjes speelgoed >>

Het leukste buitenspeelgoed >>

cadeau meisje van 9 jaar

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑