hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer

Published on maart 16th, 2016 | by redactie

0

Fiep Westendorp fotobehang

Pluk van de Petteflet liefhebbers opgelet!! Er is super gaaf en mega groot fotobehang verkrijgbaar geïllustreerd door Fiep Westendorp. KEK Amsterdam ontwerpt en produceert dit fantastische behang. Stuk voor stuk bijzondere, verrassende en eigenzinnige ontwerpen. Maak een vrolijk en origineel geheel van de meisjes slaapkamer!

fiepwestendorp, fotobehang

Fiep Westendorp fotobehang

Geef de kinderkamer een coole twist met dit prachtige fotobehang van KEK Amsterdam. Super schattig is dit Picking Flowers fotobehang, de kamer van je meisje fleurt er gelijk van op. Voor de stoer-frisse meisjeskamer is de Riding my Bike afbeelding super tof. Wat een rol behang al niet kan doen! Het fotobehang is geïllustreerd door Fiep Westendorp en bestaat uit één rol vliesbehang waar de illustratie op meerdere behangbanen is geprint. Het fotobehang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is. Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon behang. Ook een belangrijke eigenschap is dat het behang milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Gebruik de juiste lijm om het behang gemakkelijk aan te brengen. Tevens is het behang ook weer makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet zodat je altijd een strakke afbeelding op je muur krijgt. Pimp de meidenkamer helemaal op met dit geweldige fotoprint behang want zeg nou zelf … is dit niet super schattig voor op de muur!?

Bekijk en shop dit fantastische behang van KEK Amsterdam bij;

VT Wonen

Kijk hier voor meer meisjeskamer inspiratie >>>

fiep westendorp, behang, meisjeskamer

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑