Fiep Westendorp fotobehang

16 maart 2016

Pluk van de Petteflet liefhebbers opgelet!! Er is super gaaf en mega groot fotobehang verkrijgbaar geïllustreerd door Fiep Westendorp. KEK Amsterdam ontwerpt en produceert dit fantastische behang. Stuk voor stuk bijzondere, verrassende en eigenzinnige ontwerpen. Maak een vrolijk en origineel geheel van de meisjes slaapkamer!

fiepwestendorp, fotobehang

Fiep Westendorp fotobehang

Geef de kinderkamer een coole twist met dit prachtige fotobehang van KEK Amsterdam. Super schattig is dit Picking Flowers fotobehang, de kamer van je meisje fleurt er gelijk van op. Voor de stoer-frisse meisjeskamer is de Riding my Bike afbeelding super tof. Wat een rol behang al niet kan doen! Het fotobehang is geïllustreerd door Fiep Westendorp en bestaat uit één rol vliesbehang waar de illustratie op meerdere behangbanen is geprint. Het fotobehang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is. Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon behang. Ook een belangrijke eigenschap is dat het behang milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Gebruik de juiste lijm om het behang gemakkelijk aan te brengen. Tevens is het behang ook weer makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet zodat je altijd een strakke afbeelding op je muur krijgt. Pimp de meidenkamer helemaal op met dit geweldige fotoprint behang want zeg nou zelf … is dit niet super schattig voor op de muur!?

Bekijk en shop dit fantastische behang van KEK Amsterdam bij;

VT Wonen

Kijk hier voor meer meisjeskamer inspiratie >>>

fiep westendorp, behang, meisjeskamer

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

b3dc7669cc13adb5c0f90579437f13d3

Meisjeskamer inspiratie

Op zoek naar leuke bedden voor de nieuwe slaapkamer van je dochter? Heerlijk slapen in een nieuw kinderbed. Hier kunnen...
image-1

Met deze 5 tips geef je een unieke sfeer aan de kinderkamer

Ben jij altijd bezig met inrichten en ben je dol op het verzamelen van unieke items voor je interieur, dan...
image-2

Eigen werkplekje voor je dochter: investeer in deze zaken

Er komt een moment dat je dochter behoefte krijgt aan een eigen plekje rustig te kunnen werken voor school. Op...